Πε. Δεκ 7th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Άνοιξε τις πόρτες του, το νέο δημοτικό γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης

336877630 747186010389016 6778435811634292364 N 1024x576
Neasmyrni

Διαθέσιμο για τους δημότες της Νέας Σμύρνης, είναι το νέο δημοτικό γυμναστήριο του Δήμου, το οποίο θεωρείται άρτιο και πλήρως εξοπλισμένο.

Το νέο δημοτικό γυμναστήριο του Δήμου Νέας Σμύρνης παραδόθηκε προς αξιοποίηση στους δημότες της πόλης. Το νέο γυμναστήριο βρίσκεται στη Ελ. Βενιζέλου 99 και έχει αποσπάσει εγκωμιαστικά σχόλια.

Είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα όργανα γυμναστικής καθώς η ασφάλεια των αθλουμένων τέθηκε ψηλά ως προαπαιτούμενο από την Δημοτική Αρχή του Σταύρου Τζουλάκη.

Εμείς μιλήσαμε με την κα Κλαίρη Δεληγιάννη, αντιδήμαρχο διοικητικών υπηρεσιών και υποψήφια Δήμαρχο της Νέας Σμύρνης, δεδομένης της απόφασης του νυν δημάρχου να μην είναι εκ νέου υποψήφιος.

Η κα Δεληγιάννη, με μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία, μας μίλησε τόσο για το δημοτικό γυμναστήριο, όσο και ως προς το πως αντιλαμβάνονται στο Δήμο την άθληση:

«Στη Νέα Σμύρνη βάζουμε τον αθλητισμό στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας και τον προωθούμε με κάθε τρόπο: αναβαθμίζουμε συνεχώς τους αθλητικούς χώρους (γυμναστήρια, γήπεδα, κολυμβητήρια), δημιουργούμε υπαίθρια γυμναστήρια, ετοιμάζουμε προγράμματα για τους μικρούς μας φίλους (όπως το baby swimming), τους ηλικιωμένους, τα ΑμεΑ, τις γυναίκες και τους άντρες.

Αerobic, acqua aerobic, yoga, pilates, tennis παραδοσιακοί χοροί πραγματοποιούνται καθημερινά στους αθλητικούς μας χώρους για όλους τους φίλους της άθλησης.

Πιστεύουμε ότι, εκτός από την εκγύμναση του σώματος, η άθληση συντελεί στην ωρίμανση του ανθρώπου, τον κάνει πιο πειθαρχημένο και εγκρατή, προάγει το πνεύμα του.

Ο αθλητισμός, με δυο λόγια, είναι πολιτισμός».

ΠΗΓΗ: in.gr

About The Author

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ