Σα. Ιούν 3rd, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

nikos-korfiatis-696x696
Neasmyrni

Θλίψη προκάλεσε τη χθεσινή ημέρα στους συριανούς η είδηση του αδόκητου θανάτου του δικηγόρου και επί σειρά πολλών ετών πολιτευτή στις Κυκλάδες με το ΠΑΣΟΚ, Νίκου Κορφιάτη,  με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να κατακλύζονται κυριολεκτικά με αποχαιρετιστήρια μηνύματα.

Ο εκλειπών διετέλεσε υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ, τη δύσκολη δεκαετία του 1990, ενώ το 2000 ήταν υποψήφιος βουλευτής με το  ΔΗΚΚΙ του Δημήτρη Τσοβόλα.

Με τη φράση «Καλό σου ταξίδι φίλε Νίκο! Θα σε θυμάμαι πάντα για το ηθος σου, τη καλοσύνη σου, το γέλιο σου, το χιούμορ σου ,τη δημοκρατικότητα σου!!!» αποχαιρετά τον εκλιπόντα ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Μηνάς Αληφραγκής.

«Χάσαμε ξαφνικά και αδόκητα τον αγαπημένο φίλο μας, τον συνάδελφο δικηγόρο, τον σύντροφο,τον Άνθρωπο, τον Συριανό, τον Νεοσμυρνιώτη..ΝΙΚΟ ΚΟΡΦΙΑΤΗ. Συλλυπητήρια στους οικείους του. Νίκο δεν πρόκειται να σε ξεχάσουμε ποτέ. Είναι τόσες οι χαρούμενες στιγμές με το ατελείωτο χιούμορ σου που απλόχερα μας πρόσφερες. Καλό σου ταξίδι. Οι φίλοι σου “οι Κινητοποιήσεις “, το Οργανωτικό…» γράφει σε ανάρτησή του ο Μιχάλης Ορφανός.

Ακολουθούν ακόμη μερικές από τις δεκάδες συγκινητικές αναρτήσεις:

Αλίκη Λεονταρίτη: «Καλό ταξίδι αγαπημένε μας φίλε Νίκο…»

Χρηστιάννα Πάπιτση: «Κρίμα, πολύ ωραίος άνθρωπος.»

Γιώργος Πάπιτσης: «Καλο σου ταξιδι Νικο..!! Σ αναζητουσα στη Νεα Σμυρνη…. στο καφε που ηπιαμε καφε την τελευταια φορα…»

Αλφόνσος Βιτάλης: «Από τους πιο αγαπημένους μου φιλους …Μας μεγάλωσε και εμένα και τους υπόλοιπους της παρέας από τη Σύρο…Φοιτητές στην Αθήνα ο Νικος από δίπλα μας να μας προσέχει και να μας φροντίζει…Δεν ξέρω τι να πω …Τα συλλυπητηρια μου στην οικογένεια του»

Άννα Μπούμπα-Καρδαμίτση: «Αδυνατω να πιστέψω ότι αναφερόμαστε στον θάνατο του Νίκου. Καλό ταξίδι αγαπημένε μου φίλε και συναγωνιστή!»

Γιώργος Μιχαλάκης: «…………………………………..»

ΠΗΓΗ: logotypos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ