Πε. Σεπ 28th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Ακαδημία Πλάτωνος: Συνελήφθη 59χρονος που φωτογράφιζε ανήλικα κορίτσια

52
Neasmyrni

Πατέρας αντιλήφθηκε τις κινήσεις του και κάλεσε την αστυνομία
Ακαδημία Πλάτωνος: Συνελήφθη 59χρονος που φωτογράφιζε ανήλικα κορίτσια


Ένας 59χρονος Πολωνός συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος καθώς με το κινητό του τηλέφωνο φωτογράφιζε ανήλικα κορίτσια χωρίς την άδειά του κηδεμόνα τους.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 10:00 το πρωί της Κυριακής (26/3), όταν τα δύο παιδιά ηλικίας 9 και 5 ετών είχαν επισκεφτεί με τον πατέρα τους το πάρκο για να παίξουν. Κάποια στιγμή ο πατέρας των παιδιών αντιλήφθηκε τις κινήσεις του 59χρονου, ενημέρωσε την Άμεση Δράση και κατευθύνθηκε προς το μέρος του ζητώντας του να παραμείνουν στο σημείο μέχρι να φτάσει η Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ζήτησαν από τον Πολωνό να τους παραδώσει το κινητό του τηλέφωνο και εκεί εντόπισαν φωτογραφίες από τα δύο κοριτσάκια, με τον 59χρονο να εστιάζει ιδιαίτερα στα οπίσθια της 9χρονης. Επιτόπου του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού για τον σχηματισμό ποινικής δικογραφίας.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι στο κινητό του τηλέφωνο είχε κι άλλες φωτογραφίες από ανήλικα κορίτσια και πάλι στην Ακαδημία Πλάτωνος, με τον φακό του να εστιάζει σε επίμαχα σημεία.

ΠΗΓΗ: newsbeast

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ