Πα. Σεπ 29th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Ακρίτα κατά Λιάγκα για το «35% του ΣΥΡΙΖΑ»: Έχεις μένος γιατί δεν έρχομαι στην εκπομπή σου

elena_akrita_new-768x431-1
Neasmyrni

Ανάρτηση με την οποία εξαπολύει «βέλη» κατά του Γιώργου Λιάγκα έκανε το πρωί της Τρίτης (19/6) η Έλενα Ακρίτα.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε την ομιλία της Έλενας Ακρίτα σε συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη, όπου η υποψήφια Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι στο 35%.

Η Έλενα Ακρίτα, στην ανάρτησή της, αρχικά τονίζει ότι ο γνωστός παρουσιαστής ασχολείται «με τόσο μένος» μαζί της επειδή αρνείται εδώ και χρόνια να πάει στην εκπομπή του.

«Σας προκαλώ να βάλετε την ομιλία μου και να μου υποδείξετε το σημείο όπου το 35% το είπα σε συνάρτηση με τις εκλογές της Κυριακής κι όχι σε ένα γενικότερο πλαίσιο της μελλοντικής νέα πορείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Και για να βοηθήσω το θεάρεστο έργο σας, να σάς πω ότι έκανα κι ένα σαρδάμ στην αναφορά μου σε δαπάνες εκατομμυρίων/δισεκατομμυρίων, ψάξτε το να το βάλετε κι αυτό. Οι κατάμεστες πλατείες όπως η χτεσινή ενοχλούν, κύριε Λιάγκα. Έτσι δεν είναι;», προσθέτει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα στο facebook:

Κύριε Γιώργο Λιάγκα, καταλαβαίνω ότι έχετε λυσσάξει που τόσα χρόνια με καλείτε στην εκπομπή και δεν πατάω το πόδι μου, εξού και μήνες τώρα ασχολείστε με τόσο μένος μαζί μου.

Σας προκαλώ να βάλετε την ομιλία μου και να μου υποδείξετε το σημείο όπου το 35% το είπα σε συνάρτηση με τις εκλογές της Κυριακής κι όχι σε ένα γενικότερο πλαίσιο της μελλοντικής νέα πορείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Και για να βοηθήσω το θεάρεστο έργο σας, να σάς πω ότι έκανα κι ένα σαρδάμ στην αναφορά μου σε δαπάνες εκατομμυρίων/δισεκατομμυρίων, ψάξτε το να το βάλετε κι αυτό.

Οι κατάμεστες πλατείες όπως η χτεσινή ενοχλούν, κύριε Λιάγκα. Έτσι δεν είναι;

Να σας βάζω λινκ κι από ομάδα αλήθειας που μιλούν την ίδια γλώσσα με σας για να συνεννοηθούμε.

Εντιτ. Κοίτα που ασχολήθηκα και με τον Λιάγκα.

ΠΗΓΗ: topontiki.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ