Πε. Νοέ 30th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τις ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ 2022 του Δήμου Νέας Σμύρνης

Camp 2021
Neasmyrni

Η οικονομική, υγειονομική και ενεργειακή κρίση που ταλαιπωρεί σήμερα την οικογένεια έχει δημιουργήσει μια επιπλέον ανάγκη για τα παιδιά μας, αυτή των καλοκαιρινών διακοπών.

Ήδη, η πόλη μας έχει αναδείξει ως βασική κατεύθυνση πολιτικής της την θερινή Δημιουργική Απασχόληση παιδιών με την εκπόνηση προγραμμάτων (Δημιουργική Απασχόληση, Αθλοδιακοπές, ΚΔΑΠ) από το 1999 και μετά, που εξυπηρετούν περίπου 2.500 παιδιά κάθε καλοκαίρι.

Με αφορμή την έναρξη της περιόδου των εγγραφών σε διάφορες κατασκηνώσεις (π.χ. ΟΑΕΔ, ταμείων κλπ) σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Νέας Σμύρνης αποφάσισε  και αυτό το καλοκαίρι την υλοποίηση θερινών διακοπών – κατασκηνωτικών προγραμμάτων διάρκειας 14 ημερών για παιδιά ωφελούμενων οικογενειών ηλικίας 6  έως 16 ετών που κατοικούν στην πόλη.

Η αξιολόγηση των αιτήσεων και η επιλογή των παιδιών ωφελούμενων οικογενειών θα γίνει σύμφωνα με την Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης με αρ. απ. 104/2021 – Επικαιροποιημένος Κανονισμός Κοινωνικών Δομών.

Σημειώνεται επίσης, ότι δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Δήμου Νέας Σμύρνης  παιδιά ωφελούμενων οικογενειών τα οποία έχουν επιλεγεί να συμμετέχουν σε άλλο κατασκηνωτικό πρόγραμμα οποιουδήποτε άλλου φορέα για το έτος 2022 (ΟΑΕΔ, διάφορα Ταμεία κλπ).

Δικαιολογητικά Συμμετοχής:

  1. Αίτηση
  2. Ταυτότητα ή Διαβατήριο γονέων – κηδεμόνων
  3. Έντυπο Ε1 γονέων – κηδεμόνων
  4. Υπεύθυνη Δήλωση γονέων – κηδεμόνων στην οποία θα αναγράφεται η μη συμμετοχή των παιδιών σε άλλο κατασκηνωτικό πρόγραμμα οποιουδήποτε άλλου φορέα για το έτος 2022 (ΟΑΕΔ, διάφορα Ταμεία κλπ) ή αντίστοιχο αποδεικτικό απόρριψης.

Πληροφορίες σχετικά με την έναρξη υποβολής αιτήσεων και τις κατασκηνωτικές περιόδους, θα λάβετε με νέα ανακοίνωση.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Δήμου Νέας Σμύρνης επικοινωνήστε με την Κοινωνική Υπηρεσία στο τηλέφωνο 2132025882 ή στο E-mail:  kpns@neasmyrni.gr.

Αναμένοντας τις νέες οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, θα  φροντίσουμε και αυτό το καλοκαίρι με ασφάλεια τη διασκέδαση των παιδιών της πόλης μας.

About The Author

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ