Πε. Δεκ 7th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Ανδρέας Κονδύλης: «Ήταν μία κουραστική προεκλογική περίοδος αλλά η αγάπη του κόσμου έδιωξε την κούραση»

6537d12e75b20
Neasmyrni

Την πρώτη του συνέντευξη έδωσε ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, μετά την εκλογική του νίκη που άγγιξε σχεδόν το 70%.

Ο Δήμαρχος Αλίμου ετοιμάζεται για την τρίτη θητεία του και μίλησε στην εκπομπή «Αυτοδιοίκηση» για την προεκλογική περίοδο, την πόλη μας αλλά και τα έργα που θα ξεκινήσουν σύντομα να υλοποιούνται.

«Η νίκη και η αγάπη του κόσμου έχουν διώξει την κούραση. Ήταν μία πολύ κουραστική προεκλογική καμπάνια, μία τετραετία με πολύ κόπο και δουλειά, αλλά και η μέρα των εκλογών ήταν πολύ κουραστική. Παρόλα αυτά, η αγάπη του κόσμου έχουν διώξει και τη στεναχώρια από την τοξικότητα της προεκλογικής περιόδου και μας έδωσαν φτερά για μία νέα πενταετία με πολλά έργα και ανοιχτούς ορίζοντες. Θα γίνουν μεγάλες αλλαγές», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Έχουμε ένα πακέτο έργων που με την ενεργειακή κρίση που άλλαξε τα δεδομένα, δεν προλάβαμε είτε να δημοπρατήσουμε , είτε να εκτελέσουμε. Κάποια δημοπρατήθηκαν τώρα και ξεκινά η εκτέλεσή τους και κάποια πρέπει να δημοπρατηθούν. Αυτά έχουν κυρίως να κάνουν με ασφαλτοστρώσεις, ενεργειακή αναβάθμιση των σχολείων, φωτοβολταϊκά, ανακαίνιση πεζοδρόμων, νέο Δημαρχείο, κλειστό γήπεδο και βρεφονηπιακό σταθμό. Όλα αυτά πήγαν πίσω» ανέφερε σε άλλο σημείο.

About The Author

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ