Πε. Δεκ 7th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Απειλείται με λουκέτο το 6ο νηπιαγωγείο Νέας Σμύρνης

Eev 120123 Sxoleio Aigaleo 4 1024x682 1
Neasmyrni

Το 6ο Νηπιαγωγείο της Νέας Σμύρνης κινδυνεύει άμεσα με έξωση και κατεδάφιση, καθώς, σύμφωνα με την Πόλη Ανάποδα- Αριστερή Παρέμβαση στους δρόμους της Νέας Σμύρνης, «η δημοτική αρχή του δημάρχου Τζουλάκη και ο υπεύθυνος Παιδείας Πολύδωρος Συρίγος, έχασαν και τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον των ιδιοκτητών ποσοστού του οικοπέδου που στεγάζει το 6ο Νηπιαγωγείο».

Σημειώνεται πως μέρος του οικοπέδου ανήκει σε ιδιώτη και παρά το γεγονός πως έχει εκδικαστεί η απαλλοτρίωση, με ευθύνη του Δήμου δεν καταβλήθηκε ποτέ η απαραίτητη αποζημίωση για να ολοκληρωθεί η απαλλοτρίωση με αποτέλεσμα να εκπέσει η προθεσμία.

Με ανακοίνωσή της η Πόλη Ανάποδα ζητάει από το Υπουργείο Παιδείας να παρέμβει, ενώ απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας σε γονείς, εκπαιδευτικούς, πολίτες της Ν. Σμύρνης την Δευτέρα 24 Απριλίου, στις 6μμ στο 6ο Νηπιαγωγείο (Παρασκευοπούλου 54 απέναντι από το 12ο Δημοτικό), όπως και την Τρίτη 25 Απριλίου ώρα 16:30, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (2ας Μαΐου 8, στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης).

Το 6ο Νηπιαγωγείο της Νέας Σμύρνης, το μοναδικό με τμήμα ένταξης, το νηπιαγωγείο πρότυπο και παράδειγμα για όλη την πόλη μας, κινδυνεύει. Κινδυνεύει να κλείσει από την κωλυσιεργία του Δήμου Νέας Σμύρνης, την αδιαφορία του Υπουργείου, την απληστία του οικοπεδούχου.

About The Author

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ