Πε. Νοέ 30th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Γιος γρονθοκόπησε τον πατέρα του και τον έστειλε στο νοσοκομείο

Imgsrc 2022 05 25t130319.704 600x400
Neasmyrni

Τον χτύπησα διότι πριν μου είχε ρίξει 30 μπουνιές στο πρόσωπο, υποστηρίζει ο γιος – Όλα τα μέλη της οικογένειας του οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα
Ένα σκληρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε χθες το πρωί στη Νέα Σμύρνη μεταξύ των μελών μιας τετραμελούς οικογένειας όταν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο 30χρονος γιος επιτέθηκε με πρωτοφανή βιαιότητα εναντίον του πατέρα του.

Συγκεκριμένα, το επεισόδιο έλαβε χώρα χθες στις 16.15 σε γειτονιά της Νέας Σμύρνης και, κατά τη διάρκεια του, ο 30χρονος προκάλεσε στον πατέρα του σωματικές βλάβες με αλλεπάλληλες μπουνιές στο πρόσωπο. Ήταν τέτοια η σφοδρότητα των χτυπημάτων που ο 65χρονος άνδρας διεκομίσθη στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας για τις πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια η κόρη του θύματος και αδερφή του δράστη, τον κατήγγειλε στις αστυνομικές Αρχές, κάτι που έπραξε στη συνέχεια και ο 30χρονος, υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας του με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του, τον κρατούσαν με αποτέλεσμα να δεχθεί πρώτα από τον πατέρα του 30 μπουνιές στο πρόσωπο.

Μετά την ανταλλαγή μηνύσεων όλα τα μέλη της εν λόγω οικογένειας οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Την προανάκριση ενεργεί το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Καλλιθέας.

.anemosradio.gr

About The Author

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ