Πε. Δεκ 7th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Δείπνο Αλέξη Τσίπρα-Γαβριήλ Σακελλαρίδη σε ταβέρνα στη Νέα Σμύρνη

Tsipras Sakellaridis Deipno Nea Smirni
Neasmyrni

Ένα τετ α τετ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν το βράδυ της Τρίτης ο Αλέξης Τσίπρας με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Ο πρώην πρωθυπουργός και ο πρώην υφυπουργός εθεάθησαν να τρώνε σε ταβέρνα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, όπου κατοικεί ο κ. Σακελλαρίδης.

Ασφαλώς το ραντεβού των δύο έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει μιλήσει δημοσίως μετά τις τεκτονικές εξελίξεις και τις αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το όνομα του Γαβριήλ Σακελλαρίδη έχει ακουστεί πολλάκις για ηγετικό ρόλο.

Οι φήμες πυροδοτήθηκαν πιο έντονα όταν ο ίδιος -μετά από μακρά περίοδο απουσίας από την κεντρική πολιτική σκηνή- είχε δηλώσει «παρών» στις εξελίξεις στον β’ γύρο των εθνικών εκλογών, λέγοντας ότι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε την ανάρτησή του:

Ωστόσο, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος. 

Ας σημειωθεί ότι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης είχε παραιτηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ το 2015, ενώ ήταν υφυπουργός και κυβερνητικός εκπρόσωπος, και δεν ήταν ούτε μέλος του κόμματος αυτά τα οκτώ χρόνια. Στο μεταξύ, υπήρξε επικεφαλής του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας και επικεφαλής του Ινστιτούτου Eteron.

About The Author

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ