Πε. Σεπ 28th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Δημόσια Συγκοινωνία 

112147-249536
Neasmyrni

Νέα Σμύρνη στη πόλη Νέας Σμύρνης

Αναρωτιέστε πώς να φτάσετε Νέα Σμύρνη στη πόλη Νέας Σμύρνης, Ελλάδα; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε Νέα Σμύρνη με οδηγίες βήμα προς βήμα από τον κοντινότερο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας.

Το Moovit παρέχει δωρεάν χάρτες και ζωντανές οδηγίες για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στην πόλη σας. Δείτε δρομολόγια, διαδρομές, και μάθετε πόσο καιρό χρειάζεται για να φτάσετε Νέα Σμύρνη σε πραγματικό χρόνο.

Ψάχνετε για την πλησιέστερη στάση ή σταθμό στο Νέα Σμύρνη; Ελέγξτε αυτή τη λίστα με τις στάσεις που βρίσκονται πιο κοντά στον προορισμό σας:
Λεοντιος (Δημ. Σταση); Λεοντειος – Leonteios; Λεόντειος; Αγία Παρασκευή – Aghia Paraskevi; Σκρα – Skra.

Μπορείτε να φτάσετε στο Νέα Σμύρνη από Λεωφορείο, Μετρό, Προαστιακός ή Τρόλεϊ. Αυτές είναι οι γραμμές και οι διαδρομές που έχουν στάσεις κοντά –
(Λεωφορείο) 106, 2, Α2(Προαστιακός) Π2Α(Μετρό) Μ1, Μ2

Θέλετε να δείτε αν υπάρχει άλλη διαδρομή που σας πάει εκεί νωρίτερα; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες. Λάβετε εύκολα οδηγίες από και προς Νέα Σμύρνη από την εφαρμογή Moovit ή την ιστοσελίδα μας.

Κάνουμε εύκολη τη πρόσβαση στο Νέα Σμύρνη, για αυτό πάνω από 930 εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών στη πόλη Νέας Σμύρνης, εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή για τη δημόσια συγκοινωνία. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε μια μεμονωμένη εφαρμογή λεωφορείου ή τρένου, το Moovit είναι η εφαρμογή συγκοινωνίας όλα σε ένα που σας βοηθά να βρείτε τον καλύτερο διαθέσιμο χρόνο λεωφορείου ή τρένου.

Νέα Σμύρνη, Νέας ΣμύρνηςΗ Νέα Σμύρνη είναι πόλη και δήμος της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών στην Αττική. Έχει πληθυσμό 73.076 κατοίκων, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, και έκταση όπου ανέρχεται σε 3,5 τετραγωνικα μετρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ