Πα. Σεπ 29th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Ενταξιακό Τουρνουά Bocce Special Olympics

IMG_20220519_124758
Neasmyrni

Την Τρίτη 17/05/2022 διοργανώθηκε το Ενταξιακό Τουρνουά Bocce Special Olympics, σε συνδιοργάνωση των Special Olympics Hellas και του Δήμος Παλαιού Φαλήρου – Μήνυμα ζωής, ελπίδας, συνύπαρξης και ένταξης!

Πάνω από 250 αθλητές των Special Olympics Hellas και μαθητές του 1ου, 4ου, 5ου, 10ου Δημοτικού, και του 4ου και 5ου Γυμνασίου του Δήμου Π. Φαλήρου βρέθηκαν μαζί στο γήπεδο και στις κερκίδες, έπαιξαν bocce και χειροκρότησαν δυνατά την προσπάθεια των συναθλητών τους! Το ενταξιακό τουρνουά ήταν στα πλαίσια του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Παίζουμε Μαζί – Μαθαίνουμε Μαζί,  το οποίο πραγματοποιείτε με δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Μαζί μας ήταν και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Hellenic Red Cross, που φρόντισε για τη διασφάλιση της υγείας των συμμετεχόντων.Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία και συμμετοχή τους:

Ο κ. Γιάννης Φωστηρόπουλος, Δήμαρχος Π. Φαλήρου, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Κοινωνικών Δομών, κ. Μιχάλης Μιχαηλίδης.– Η κ. Δήμητρα Νάνου – Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών.– Η κ. Έφη Προκοπάκη, Πρόεδρος του EΣΤΙΑ / ESTIA.

Ο κ. Dimitris Nikolsky, Προϊστάμενος πολιτικών ενίσχυσης παιδιών με αναπηρία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Πρόεδρος του Ίδρυμα Η Παιδική Στέγη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ