Πε. Δεκ 7th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Επενδυτικός προορισμός η Νέα Σμύρνη για Κινέζους επιχειρηματίες

356682706 767972578452369 7938809105213565366 N 1024x684 1
Neasmyrni

Συνάντηση στο Δημαρχείο της Νέας Σμύρνης είχαν Κινέζοι επιχειρηματίες με την Διοίκηση του Δήμου.
Επενδυτικός προορισμός αποδεικνύεται πως είναι ο Δήμος Νέας Σμύρνης για Κινέζους επιχειρηματίες, οι οποίοι βρέθηκαν με τον Δήμαρχο Σταύρο Τζουλάκη και άλλα στελέχη του Δήμου. Στο επίκεντρο βρέθηκε η τοπική επιχειρηματικότητα και οι προοπτικές ανάπτυξης της με την συνδρομή πιθανότατα επενδυτικών κεφαλαίων από άλλες χώρες και στη προκειμένη των περιπτώσεων κινεζικών.

Η προσπάθεια της δημοτικής αρχής Τζουλάκη να δημιουργήσει μια πόλη φιλική για την τοπική επιχειρηματικότητα φαίνεται πως αποδίδει καρπούς. Η κινεζική αντιπροσωπεία που αποτελούνταν από κυβερνητικά και επιχειρηματικά στελέχη από την πόλη Cangzhou της Κίνας και σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ελληνο-κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας, συνομίλησαν με τους Έλληνες αξιωματούχους για το εμπόριο, την οικονομία και τον πολιτισμό, ανοίγοντας νέες προοπτικές για τον Δήμο.

Να σημειώσουμε πως ο Δήμος της Νέας Σμύρνης είναι μέλος του παγκόσμιου οργανισμού «Πόλεις φιλικές για οικογένειες»κάτι που αναμφίβολα έχει την δική σημασία αναφορικά με την ελκυστικότητα της πόλης.

Στη συνάντηση, όπως ήταν φυσικό, είχαν κληθεί και παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου της Νέας Σμύρνης.

ΠΗΓΗ: in.gr

About The Author

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ