Πε. Σεπ 28th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Ετοιμάζονται τα σχολικά κτίρια σε Μοσχάτο και Ταύρο ενόψει της νέας χρονιάς 

1o gel tavrou (1)
Neasmyrni

Το πρώτο χτύπημα του κουδουνιού θα βρει πανέτοιμα τα σχολεία του δήμου Μοσχάτου- Ταύρου να υποδεχτούν και φέτος τους μαθητές.

Όλες υπηρεσίες του Δήμου σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τους διευθυντές των σχολικών μονάδων, προχωρούν σ’ όλες τις απαραίτητες βελτιωτικές εργασίες. Πραγματοποιούνται ελαιοχρωματισμοί, ανακατασκευή αποχωρητηρίων, συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων, απολυμάνσεις και καθαρισμοί εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Παράλληλα, διενεργούνται ηλεκτρολογικοί έλεγχοι ενώ έγινε και συντήρηση καυστήρων και ανελκυστήρων.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου επισκέφθηκε τα σχολεία και δήλωσε: «Επισκέφθηκα, μαζί με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών, σχολεία σε Μοσχάτο και Ταύρο για μια πρώτη συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς και για να δούμε την ολοκλήρωση των εργασιών που έγιναν το καλοκαίρι και να βελτιώσουμε ό,τι χρειάζεται.

Οι επισκέψεις θα συνεχιστούν σε όλα τα σχολεία ώστε να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για την επερχόμενη σχολική χρονιά.

Η Δημοτική αρχή είναι μαζί με τους εκπαιδευτικούς για την καλύτερη εκπαίδευση των παιδιών μας.

Καλή σχολική χρονιά!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ