Πε. Δεκ 7th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Η κουρτίνα του μέλλοντος. Καθαρίζει τον αέρα και αυτοκαθαρίζεται!

Kourtines Ikea Pou Katharizoun Ton Aera Gunrid 2020 Ellada 732x732
Neasmyrni

Το οικολογικό vegan δέρμα είναι ήδη πραγματικότητα!

Όσο πιο πολύ χρόνο περνάμε μέσα στο σπίτι μας, τόσο πιο πολύ αναρωτιόμαστε για την ποιότητα του αέρα στους χώρους μας.  πρόσφατα παρουσίασε “τις κουρτίνες με τις σούπερ δυνάμεις” που αμέσως κέντρισαν το ενδιαφέρον μας!

Πρόκειται για τις κουρτίνες καθαρισμού αέρα GUNRID. Η τεχνολογία σε αυτές τις κουρτίνες αντλεί ενέργεια από το φυσικό φως και μετατρέπει τον μολυσμένο αέρα… σε καθαρό!

κουρτινες ικεα 2020 που καθαριζουν τον αερα gunrid
Το εργοστάσιο που κατασκευάζονται οι κουρτίνες ΙΚΕΑ GUNRID – IKEA®

Είναι ένας νέος κι απλός τρόπος για να καθαρίσεις τον αέρα στο σπίτι σου. Η τεχνολογία σε αυτές τις κουρτίνες αποτελείται από μια επίστρωση φωτοκαταλύτη που βασίζεται σε ένα υλικό με βάση τα ορυκτά. Όταν ενεργοποιείται από το φως της ημέρας, καταστρέφει τους κοινούς ατμοσφαιρικούς ρύπους. Και εκτός αυτού, το ύφασμα είναι κατασκευασμένο από 50 ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια, οπότε είναι ένα προϊόν πλήρως φιλικό για το περιβάλλον!

Αυτό που είναι υπέροχο είναι ότι οι κουρτίνες καθαρισμού του αέρα GUNRID δεν απαιτούν ηλεκτρική ενέργεια για να μειώσουν τη ρύπανση του εσωτερικού αέρα. Επιπλέον, είναι αυτοκαθαριζόμενες (!) που σημαίνει ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε νερό, ενέργεια και χρήματα μειώνοντας τον αριθμό των πλύσεων. Ένα προϊόν από το 2100!

κουρτινες ικεα 2020 που καθαριζουν τον αερα gunrid

Ας δούμε αναλυτικά τι αναφέρει η σχετική παρουσίαση: “Η GUNRID αντλεί ενέργεια από το φυσικό φως και μετατρέπει τον μολυσμένο αέρα σε καθαρό. Η κουρτίνα έχει μια επίστρωση ορυκτής προέλευσης και φιλτράρει τον αέρα. Ένας νέος κι απλός τρόπος να καθαρίσετε τον αέρα στο σπίτι σας.”

κουρτινες ικεα 2020 που καθαριζουν τον αερα gunrid

“Αυτή η κουρτίνα καθαρίζει τον αέρα μέσα στο σπίτι χωρίς να χρησιμοποιεί ηλεκτρικά ή περίπλοκα συστήματα φίλτρων.Το ύφασμα της κουρτίνας έχει μία επίστρωση από υλικό με βάση από ορυκτά. Αντιδρά στο φυσικό φως και εξουδετερώνει συστατικά που μολύνουν τον αέρα όπως η ακεταλδεΰδη.

Η κουρτίνα χρησιμοποιεί ενέργεια από το φυσικό φως για να μετατρέψει εναέρια οργανικά μικροστοιχεία σε καθαρό αέρα.Οι κουρτίνες έχουν κατασκευαστεί από 50 ανακυκλωμένα μπουκάλια PET 0,5 l. Χρησιμοποιώντας τα απόβλητα ως πρώτη ύλη, ερχόμαστε ένα βήμα πιο κοντά σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

About The Author

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ