Πε. Δεκ 7th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Η Νεοσμυρνιά Κόρα Καρβούνη: Συνήθως η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ήταν η μαμά στις σειρές, τώρα είμαι εγώ η μαμά της

Kora Karvouni
Neasmyrni

“Γίνεται και στις δύο μια παρέμβαση, η συνεργασία μαζί της είναι εκπληκτική, για μένα είναι η σπουδαιότερη ηθοποιός της γενιάς της” δήλωσε η Κόρα Καρβούνη.

Στο Τύπος Tv και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου μίλησε σε συνέντευξή της η Κόρα Καρβούνη για τη συμμετοχή της στο νέο σίριαλ της ΕΡΤ, Φλόγα κι Άνεμος και τη συνεργασία που θα υπάρξει με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Ποιες ήταν οι δυσκολίες που αντιμετώπισες;

Μία μεγάλη δυσκολία ήταν η ζέστη, καθώς εμείς φορούσαμε κοστούμια εποχής και ο υδράργυρος «χτυπούσε» κόκκινο. Όταν έρχεται η ώρα να γίνει η λήψη, όμως, τα ξεχνάμε όλα, αφοσιωνόμαστε στους ρόλους μας.

Ποια ηρωίδα θα υποδυθείς;

Τη θετή μητέρα της Κυβέλης (Καρυοφυλιά Καραμπέτη). Ξεκινώ από την ηλικία μου και φτάνω μέχρι τα 70, έχω ηλικιακές διακυμάνσεις και αυτό είχε απίστευτη γοητεία. Συνήθως η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ήταν η μαμά στις σειρές και τώρα είμαι εγώ η μαμά της (γέλια). Γίνεται και στις δύο μια παρέμβαση, η συνεργασία μαζί της είναι εκπληκτική, για μένα είναι η σπουδαιότερη ηθοποιός της γενιάς της.

Η Καρυοφυλλιά άλλαζε τον τρόπο του βλέμματός της και έκανα το αντίστοιχο, βάρυνα το βλέμμα μου για να φαίνομαι μεγαλύτερη ηλικιακά. Έπρεπε υποκριτικά η μία να ελαφρύνει και η άλλη να βαρύνει. Στην αρχή φοβήθηκα. Τελικά, βλέποντας το αποτέλεσμα, χάρηκα πάρα πολύ. Αυτός ο ρόλος μου αρέσει γιατί δεν έχω ξαναπαίξει ένα πλάσμα ήσυχο που λατρεύει το παιδί της.

Πηγή: neasmyrnilive.gr

About The Author

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ