Πε. Σεπ 28th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Θανάσης Μαμάκος: Παρουσίασε νέα ομάδα υποψηφίων στη Νέα Σμύρνη

00500146493_0a
Neasmyrni

«Η απαίτηση για αλλαγή στον δήμο και στην πόλη απλώνεται στα “θέλω” της πλειονότητας των συμπολιτών μας»

Τη νέα ομάδα υποψηφίων παρουσίασε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας και επικεφαλής της παράταξης «Η Λάρισα που μας αξίζει!» Θανάσης Μαμάκος, επιλέγοντας αυτή τη φορά για την εκδήλωση τη συνοικία της Νέας Σμύρνης, μιας συνοικίας που όπως τόνισε στην ομιλία του είναι αρκετά παραμελημένη και στο περιθώριο των δράσεων και των έργον από την πλευρά της απερχόμενης δημοτικής αρχής.

«Η απαίτηση για αλλαγή στον δήμο και στην πόλη απλώνεται στα “θέλω” της πλειονότητας των συμπολιτών μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μαμάκος, τονίζοντας ότι θέλει ως νέα δημοτική αρχή να αντιστρέψει την εικόνα με τα έργα βιτρίνας μόνο στο κέντρο και το έργο πλέον να απλώνεται σε κάθε συνοικία της πόλης και του δήμου συνολικά

Η εκδήλωση άρχισε στις 8 μ.μ., στην πλατεία Στρ Καραϊσκάκη (πάρκο Αγίου Δημητρίου), στη Νέα Σμύρνη και παρά τη ζέστη που επικρατούσε συγκέντρωσε πέρα από τους νέους υποψηφίους και πλήθος Λαρισαίων.

Για ακόμη μία φορά,επιλέχτηκε μια συνοικία -αυτής της Νέας Σμύρνης, για την πραγματοποίηση εκδήλωσης του συνδυασμού, καθώς ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων έχει δεσμευτεί για την αναβάθμιση και την ισόρροπη ανάπτυξη της Λάρισας.

Στη σημερινή εκδήλωση ανακοινώθηκαν άλλα περίπου 50 ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και συμβούλων κοινοτήτων. Να σημειωθεί ότι έχουν προηγηθεί αντίστοιχες εκδηλώσεις στη συνοικία Παπασταύρου και στη συνοικία Λιβαδακίου.

thessaliatv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ