Πε. Δεκ 7th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Καλλιθέα: Άγνωστοι έκλεψαν δύο βαλίτσες με 81 διαβατήρια από υπάλληλο του ΕΛΤΑ

To Elliniko Diabatirio Brisketai Sta Top Tou Kosmou.w Hr
Neasmyrni

Οι βαλίτσες περιείχαν 81 διαβατήρια και προορίζονταν για παράδοση σε Τμήματα Διαβατηρίων.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για τη διερεύνηση καταγγελλόμενου από υπάλληλο ΕΛΤΑ περιστατικού κλοπής διαβατηρίων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία της υπαλλήλου, το μεσημέρι της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια στάσης που πραγματοποίησε σε περιοχή της Καλλιθέας, στη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου, άγνωστοι αφαίρεσαν από το εσωτερικό του οχήματος που χρησιμοποιούσε, δύο βαλίτσες οι οποίες περιείχαν διαβατήρια εκδοθέντα από τη Διεύθυνση Διαβατηρίων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως προέκυψε οι βαλίτσες περιείχαν 81 διαβατήρια και προορίζονταν για παράδοση σε Τμήματα Διαβατηρίων.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την ισχύουσα διαδικασία, το έργο της παροχής υπηρεσιών ασφαλούς ταχυμεταφοράς διαβατηρίων και λοιπών δικαιολογητικών εγγράφων αναλαμβάνει ανάδοχη εταιρεία βάσει διαγωνισμού.

Όπως ήταν επόμενο, οι αριθμοί των διαβατηρίων ακυρώθηκαν, άρα ακόμη κι αν πωληθούν είναι άχρηστα καθώς θα χτυπήσει alert σε τυχόν εμφάνιση τους σε κάποιο αεροδρόμιο-, ενώ ξεκίνησαν οι έρευνες και για τον εντοπισμό των δραστών.

About The Author

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ