Τρ. Σεπ 26th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Καλλιθέα: “Δεν τολμώ να έρθω σε επαφή με την οικογένεια της 13χρονης” – Συντετριμμένος δηλώνει ο 32χρονος οδηγός

5d761a87479048119f84f0759bc595ed
Neasmyrni

Συντετριμμένος δηλώνει, μέσω της δικηγόρου του, ο 32χρονος ο οποίος την περασμένη Δευτέρα, παρέσυρε με το αυτοκίνητο και σκότωσε μία 13χρονη μαθήτρια στην οδό Θησέως, στην Καλλιθέα.

Η συνήγορός του, Αντωνία Λεγάκη, μιλώντας στους δημοσιογράφους, δήλωσε ότι ο οδηγός αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα θα πρέπει να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα, ενώ δεν του επιτρέπεται να οδηγεί αυτοκίνητο ή μηχανή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Όπως είπε η δικηγόρος, “αυτό που ο ίδιος θέλει να ειπωθεί είναι η βαθιά συντριβή του. Είναι ακόμα σε σοκ. Έχει πλήρη επίγνωση του τι συνέβη. Έχει πλήρη επίγνωση του πόσο σημαντικό είναι αυτό. Είναι και ο ίδιος συντετριμμένος. Σκύβει μπροστά στην οικογένεια”.

Πρόσθεσε δε ότι ο εντολέας της δεν έχει το θάρρος να απευθυνθεί στους συγγενείς του θύματος. “Δεν τολμούμε να έρθουμε σε επαφή, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον. Το μόνο που θέλουμε να ξέρει η οικογένεια είναι ότι έχει πλήρη επίγνωση”, σημείωσε.

Η κα. Λεγάκη εξήγησε ότι αναμένεται να καταθέσουν κι άλλοι αυτόπτες μάρτυρες, ενώ ο 32χρονος δεν αποδέχεται την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ