Πε. Δεκ 7th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Καλλιθέα: «Την έδεσε με μια ζώνη από το λαιμό και την έσερνε», λέει ο σύζυγος της 30χρονης

Cache 846x3000 Analog Medium 900501 298901 25122021
Neasmyrni

Αυτό που έσωσε τη σύζυγό του από τα χέρια του αδίστακτου ληστή ήταν ένα τηλεφώνημα που της έκανε όταν έμπαινε στο διαμέρισμα.

Μια «κόλαση» έζησε μία 30χρονη από την Καλλιθέα στα χέρια ενός ληστή που την Τετάρτη το πρωί μπήκε στο σπίτι της και την έκλεψε αφότου την βασάνισε άγρια.

Οπως περιγράφει ο σύζυγός της, ο ληστής την έδεσε με μια ζώνη από το λαιμό και την έσερνε στο πάτωμα στην προσπάθειά του να μάθει που έχει κρυμμένα χρήματα.

«Της επιτέθηκε, την ξάπλωσε, την έδεσε με μια ζώνη στο λαιμό και την πετάξε κάτω. Έχει γρατζουνιές, έχει μώλωπες, έχει μελανιές και τα λοιπά. Τη ζώνη τη βρήκε προφανώς απο κάποιο συρτάρι, από εμένα. Της την έδεσε στο λαιμό, δεν ξέρω αν τη χτύπησε και την έδεσε μετά. Αν της έκλεισε το στόμα, την έδεσε και μετά τη χτύπησε δεν το ξέρω. Τη βρήκε η αστυνομία με τη ζώνη ξάπλα, λιπόθυμη, με τη ζώνη στο λαιμό τυλιγμένη γύρω της και το παντελόνι σχεδόν κατεβασμένο και σκισμένο», λέει ο κ. Παναγιώτης Κολποδίνος.

Όπως τονίζει, αυτό που έσωσε τη σύζυγό του από τα χέρια του αδίστακτου ληστή ήταν ένα τηλεφώνημα που της έκανε όταν έμπαινε στο διαμέρισμα.

«9 παρά τέταρτο, από πριν, της χτύπαγαν τα κουδούνια, την ξύπνησαν και έκαναν πως είναι από την ΔΕΗ. Δεν τους άνοιξε από κάτω. Σηκώθηκε 9.05 για να πάει στο σούπερ μάρκετ, έφυγε από το σπίτι. Δεν κλείδωσε, απλά τράβηξε την πόρτα. Γύρισε 9.30. Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι η πόρτα είναι κάπως περίεργη, κάπως ψιλοανοιχτή. Εκείνη τη στιγμή δεν προλαβαίνουμε να πούμε κάτι και ακούω φωνές. ‘Ασε με, άσε με, τι κάνεις;’. Οπότε εκείνη τη στιγμή τον είδε να μπαίνει μέσα».

Ευτυχώς μιλούσαμε στο τηλέφωνο και πρόλαβα να ειδοποιήσω την αστυνομία

Αν ο ίδιος δεν ειδοποιούσε την αστυνομία η 30χρονη θα κινδύνευε με χειρότερα.

«Ευτυχώς που μιλάγαμε στο τηλέφωνο εκείνη την ώρα και πρόλαβα να ειδοποιήσω την αστυνομία. Τη χτύπησε με ένα τηγάνι στο κεφάλι, κρατούσε λογικά και ένα μαχαίρι γιατί το μαχαίρι ήταν πεταμένο στο πάτωμα. Δεν ξέρω αν τη χτύπησε με τα χέρια του. Έχει ένα σωρό γρατζουνιές. Δεν φαίνεται να έχει χτυπήματα από τύπου μπουνιές ή κάτι τέτοιο», προσθέτει ο σύζυγος της 30χρονης μιλώντας στο protothema.gr.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έσπευσαν στο σπίτι της 30χρονης αλλά ο δράστης είχε αρπάξει χρήματα και είχε εξαφανιστεί. Η κοπέλα, σε κατάσταση σοκ, περιέγραψε στους αστυνομικούς τον βασανιστή-ληστή της.

«Πρόλαβε να δει μόνο το πρόσωπό του που φόραγε full face, τίποτα άλλο. Ήταν γύρω στο 1,80 ύψος και φόραγε σκουρόχρωμα ρούχα», είναι ο, τι θυμάται το θύμα μετά την επίθεση του ληστή, σύμφωνα με το σύζυγό της.

Πηγή : in.gr

About The Author

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ