Σα. Ιούν 3rd, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Καταγγελίες του δημάρχου Αλίμου για εξαγορά δημοτικών συμβούλων

Ανδρέας-Κονδύλης-Δήμαρχος-Αλίμου
Neasmyrni

Με μία καταγγελία στα social media, ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, κάνει λόγο για προσπάθεια εξαγοράς δημοτικών συμβούλων. Σύμφωνα με την ανάρτηση του κάνει λόγο ότι ισχυροί οικονομικοί παράγοντες προσπαθούν να εξαγοράσουν δημοτικούς συμβούλους της παράταξης “Αγαπώ τον Άλιμο”, με στόχο την αλλαγή της πολιτικής τους στάσης στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η ανάρτηση του Δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Εκτεταμένη προσπάθεια εξαγοράς Δημοτικών Συμβούλων!
Το τελευταίο διάστημα είναι σε εξέλιξη μια πρωτόγνωρη, τουλάχιστον για την ιστορία της πόλης μας, προσπάθεια εξαγοράς Δημοτικών Συμβούλων, κυρίως της πλειψηφούσας παράταξης.
Συγκεκριμένα πρόσωπα και συμφέροντα της παραλίας, καθώς και άνθρωποι που άμεσα σχετίζονται μαζί τους, τηλεφωνούν σε Δημοτικούς Συμβούλους (κυρίως της Δημοτικής Αρχής), ζητάνε επίμονα συναντήσεις και “συνεργασία”, υπόσχονται γνωριμίες με επιχειρηματίες, επαγγελματικές συμβάσεις, συναλλαγές και ωφελήματα, με ουσιαστικό στόχο την εξαγορά της παρουσίας τους στο Δημοτικό Συμβούλιο και της πολιτικής τους στάσης.
Είναι η πιο εκτεταμένη, ξεδιάντροπη και απροκάλυπτη προσπάθεια επιχειρηματικών συμφερόντων να παρέμβουν ωμά στα τοπικά πολιτικά πράγματα, που έχει γνωρίσει ποτέ ο Άλιμος.
Απέναντι σε αυτά, να γνωρίζουν όλοι αυτοί, η Δημοτική μας Αρχή είναι πιο αποφασισμένη και αρραγής από ποτέ, με τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών στο πλάι της.
Η πόλη μας δεν θα πέσει ‘θύμα’ τέτοιων περιπετειών και μεθοδεύσεων, ούτε θα επηρεαστεί από αυτές τις παρακμιακές τακτικές.
Το εγγυώνται όλα τα στελέχη της παράταξής μας, αλλά και προσωπικά εγώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ