Πε. Σεπ 28th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Κτηνωδία στον Τύρναβο: Πυροβόλησε εξ επαφής αδέσποτο σκυλάκι

115
Neasmyrni

Μήνυση κατέθεσε ο Δήμος
Κτηνωδία στον Τύρναβο: Πυροβόλησε εξ επαφής αδέσποτο σκυλάκι


Κάτοικος του Αμπελώνα Τυρνάβου πυροβόλησε εξ επαφής αδέσποτο σκυλάκι προκαλώντας αποτροπιασμό στους συντοπίτες του και την άμεση κινητοποίηση του Δήμου. Το σκυλάκι ήταν τσιπαρισμένο από τον Δήμο Τυρνάβου όπου και κατατέθηκε μήνυση ακολουθώντας τη πάγια θέση του Δημάρχου «για μηδενική ανοχή σε περιστατικά κακοποίησης ζώων».

Η ανακοίνωση του Δήμου Τυρνάβου τονίζει πως «οι δράστες να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη και τέτοιες απάνθρωπες συμπεριφορές να εκλείψουν στο μέλλον».

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως: Μήνυση υπέβαλε ο Δήμος Τυρνάβου σχετικά με ένα ποινικά κολάσιμο αλλά κυρίως άκρως απεχθές περιστατικό κακοποίησης ζώου. Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε από κατοίκους του Αμπελώνα άγνωστος δράστης τραυμάτισε σοβαρότατα αδέσποτο σκυλάκι (τσιπαρισμένο από τον Δήμο) καθώς το πυροβόλησε εξ επαφής με όπλο.

Ο Δήμος Τυρνάβου, σε εκτέλεση της πάγιας θέσης του Δημάρχου Γιάννη Κόκουρα για μηδενική ανοχή σε περιστατικά κακοποίησης ζώων, προβαίνει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη και τέτοιες απάνθρωπες συμπεριφορές να εκλείψουν στο μέλλον.

ΠΗΓΗ: newsbeast

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ