Πε. Δεκ 7th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Κωνσταντίνος Τζούμας: Η απώλεια που τον σημάδεψε, ο γάμος στην Αμερική και οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις

Tzoumas343
Neasmyrni

Η γεμάτη εμπειρίες ζωή μιας αντισυμβατικής φυσιογνωμίας – Ο κινηματογράφος, το θέατρο και το ραδιόφωνο – Η ταραχώδης προσωπική ζωή

Κοσμοπολίτης αλλά και φανατικά πιστός στα αγαπημένα του στέκια, επικοινωνιακός αλλά και σνομπ, κλασικός αλλά και εναλλακτικός, ακραία επικριτικός αλλά και ευαίσθητος, υπερφίαλος αλλά και σκληρός κριτής του εαυτού του: Αυτός ήταν ο Κωνσταντίνος Τζούμας που έφυγε σήμερα σε ηλικία 78 ετών.

Ένα πλάσμα πολυπρόσωπο, γεμάτο αντιθέσεις, παθιασμένο για τη ζωή την οποία φρόντισε να ζήσει στο έπακρο, ρουφώντας την μέχρι το μεδούλι. Μια φυσιογνωμία που δεν περνούσε ποτέ απαρατήρητη, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του ζωή, που μπορούσε να σε γοητεύσει και να σε βγάλει από τα ρούχα του την ίδια στιγμή. Μια προσωπικότητα που δεν συμβιβάστηκε ποτέ με τον μέσο όρο, γι’ αυτό και είχε φανατικούς θαυμαστές, αλλά και σκληρούς πολέμιους.

Φάνηκε εξάλλου από πολύ νωρίς ότι αυτό το ψιλόλιγνο αγόρι από τον Πειραιά, είχε μέσα του μια φλόγα που την εξέφραζε με διαφορετικούς τρόπους απ’ ότι οι έφηβοι συνομήλικοί του, στήνοντας στο σπίτι του αυτοσχέδιες παραστάσεις που άλλοτε σατίριζαν με καυστικό τρόπο πτυχές της κοινωνίας κι άλλοτε πάλι επικεντρώνονταν στη μάχη του καλού με το κακό. Γι΄ αυτό και η ανακοίνωσή του στον πατέρα του πως θέλει να γίνει ηθοποιός, ουδόλως τον εξέπληξε: «Για νέο μού το λες; Το έχω καταλάβει» ήταν η απάντηση που εισέπραξε.

About The Author

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ