Τρ. Σεπ 26th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Κ. Πετρίδης για παρουσία Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη: «Η σοσιαλδημοκρατία επέστρεψε με ορθολογικό πρόγραμμα»

280616908_751098129215051_3159872579623549161_n
Neasmyrni

Πρέπει να δέσουν όλα αυτά τα κομμάτια των μέσων μαζικής μεταφοράς για να υπάρχει μια ποιότητα στην μετακίνηση των πολιτών, δήλωσε ο κ. Πετρίδης.

Ρεπορτάζ: Βαλάντου Γιαννακούδη, Φώτης Εμμανουήλ

Ο κ. Κώστας Πετρίδης, στέλεχος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ελεύθερος επαγγελματίας, σχολίασε στο politic.gr ως θετικό σημάδι για την Θεσσαλονίκη την επίσκεψη του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη σήμερα στην πόλη.

Αναλυτικότερα, ο κ. Πετρίδης ανέφερε πως “μετά την εσωκομματική διαδικασία των εκλογές που διεξήχθη την Κυριακή και τη μαζική συμμετοχή του κόσμου, σήμερα είχαμε την επίσκεψη του Νίκου Ανδρουλάκη στην Καλαμαριά.

Επισκεφτήκαμε το αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ και τους εργαζόμενους του δήμου Καλαμαριάς και κατόπιν ακολούθησε μια περιοδεία στον πεζόδρομο του δήμου Καλαμαριάς. Εκεί -στον ΟΑΣΘ- διαπιστώσαμε κάποια προβλήματα που υπάρχουν με τη μετακίνηση στην πόλη, ενώ ακολούθως οι εργαζόμενοι του δήμου ανέφεραν κάποια προβλήματα που υπάρχουν όσον αφορά το κομμάτι της κινητικότητας, την ελλιπή επάνδρωση προσωπικού σε διάφορους τομείς της καθαριότητας του δήμου Καλαμαριάς.

Ο πρόεδρος, με τη σειρά του, τόνισε, όπως ανέφερε ο κ. Πετρίδης την ανάγκη που πρέπει να υπάρχει σε μια ευρωπαϊκή χώρα για θέματα μετακίνησης. Μάλιστα, όπως σημείωσε και ο ίδιος δεν είναι μόνο θέμα πως περιμένουμε το μέτρο να υλοποιηθεί εδώ και χρόνια.

Πρέπει να δέσουν όλα αυτά τα κομμάτια των μέσων μαζικής μεταφοράς για να υπάρχει μια ποιότητα στην μετακίνηση των πολιτών, δήλωσε ο κ. Πετρίδης. Ακολούθως, σχετικά με το ζήτημα της καθαριότητας και τα αιτήματα των εργαζομένων ανέφερε πως “εμείς ως χώρος έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις και θα είμαστε στο πλευρό τους σε οτιδήποτε και αν χρειαστεί”.

Ακόμη, λόγο έκανε και για τα εσωκομματικά σημειώνοντας πως “παρατηρούμε γενικότερα ότι και μετά την επιτυχημένη δεύτερη εκλογική διαδικασία, στο πλαίσιο της αυτοοργάνωσης και της εξωστρέφειας του χώρου μας στην κοινωνία, ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε ακόμη μια επίσκεψη στην Θεσσαλονίκη, στην οποία δίνει πολύ μεγάλη σημασία πλέον ο ίδιος.

Ήρθαμε στο ανατολικό κομμάτι της Θεσσαλονίκης, όπου μιλήσαμε με καταστηματάρχες για τα ζητήματα της ακρίβειας και τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες. Συνομιλήσαμε με τον κόσμο και προσπαθούμε να έρθουμε κοντά τους. Είδαμε ένα καλό κλίμα από τον κόσμο απέναντι στον πρόεδρό μας αλλά και σε εμάς, υπογράμμισε ο ίδιος.

Τέλος, ο κ. Πετρίδης σχολίασε θετικά την επιστροφή της σοσιαλδημοκρατίας στην Ελλάδα λέγοντας χαρακτηριστικά πως “αισιοδοξούμε και είμαστε γεμάτοι ευθύνες για την επόμενη ημέρα και είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα και για το συνέδριό μας που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο όπου εκεί θα χαράξουμε και το πολιτικό και ιδεολογικό μας πλάνο, σύμφωνα με το οποίο θα κατέβουμε στις επόμενες εκλογές και θα προσπαθήσουμε να πείσουμε την ελληνική κοινωνία πως η σοσιαλδημοκρατία επέστρεψε στην Ελλάδα όχι παροδικά, αλλά με ένα ορθολογικό και αναπτυξιακό πρόγραμμα για να βοηθήσει τον Έλληνα πολίτη”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ