Πε. Σεπ 28th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Με θλίψη το «τελευταίο αντίο» στη Γεωργία Παπουτσή – Μπούκουρη

kideia_georgia_pappoytsi-00
Neasmyrni

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης και οδύνης η οικογένεια, οι φίλοι και συναγωνιστές της αποχαιρέτησαν την Τετάρτη 16 Αυγούστου στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης την Γεωργία Παπουτσή – Μπούκουρη που «έφυγε» από τη ζωή εντελώς αδόκητα πριν λίγες ημέρες.

Στην πολιτική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Νεκροταφείο Νέας Σμύρνης εκφωνήθηκε επικήδειος από τον Αλέξη Ματή, εκ μέρους της ΚΟ Νέας Σμύρνης καθώς και από τον Γιώργο Μηλιώνη, εκ μέρους του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ. Λίγα λόγια αποχαιρετισμού είπε επίσης η παλιά της συμμαθήτρια Γεωργία Μαχαίρα.

Μέσα σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση ο σύζυγός της Ανδριανός Μπούκουρης, απηύθυνε ύστατο αποχαιρετισμό στην αγαπημένη σύντροφο του στη ζωή και στους αγώνες.

Στην τελετή παραβρέθηκε ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Νότιου τομέα Αθηνών. Επίσης παραβρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία του Εθνικού Συμβουλίου ΕΕΔΥΕ και μέλη των Επιτροπών Ειρήνης, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Σταύρο Τάσσο και την γ.γ. Ελπίδα Παντελάκη.

902.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ