Πε. Νοέ 30th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Μηταράκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κυλήσει στη λάσπη την πολιτική ζωή

Mitarakis1
Neasmyrni

Σκληροί χαρακτηρισμοί από τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου

Σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, κατηγορώντας τον για «θεσμική εκτροπή», ενώ του καταλόγισε «παραγωγή «fake news» εναντίον των πολιτικών του αντιπάλων «θέλοντας να κυλήσει την πολιτική ζωή στη λάσπη».

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας εναντίον της κυβέρνησης, ο κ. Μηταράκης υποστήριξε ότι «είναι μέρα με τη νύχτα οι πολιτικές των δύο κομμάτων στο μεταναστευτικό, στο οποίο η κυβέρνηση κατάφερε και ανέκτησε τον έλεγχο».

«Υπάρχει μια παραγωγή fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ κατά των πολιτικών του αντιπάλων. Ξεκινήσατε με Novartis και κουκουλοφόρους και φθάσατε μέχρι τη Μικρή Μαρία που δεν υπήρξε ποτέ», ανέφερε ο κ. Μηταράκης και πρόσθεσε: «Αποκάλυψα με το πιο επίσημο τρόπο από το βήμα της βουλής ότι δεν υπήρξε ποτέ Μαρία. Να τελειώσουμε με τη μονταζιέρα του ΣΥΡΙΖΑ. Ταχύτατα η κυβέρνηση πήρε θέση ότι είναι μια κατασκευασμένη σκευωρία απέναντι στη χώρα.

Όμως η Αξιωματική Αντιπολίτευση συνεχίζει να διαστρεβλώνει ακόμη την πραγματικότητα και ότι υπήρχε διασύνδεση δυο ΜΚΟ με προβεβλημένα στελέχη της. Είναι μια υπόθεση που θα μπορούσε να είχε προκαλέσει πρόβλημα στα σύνορά μας και περιμένουμε μια συγγνώμη από τον κ.Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ».

Σχολιάζοντας την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, ο κ. Μηταράκης έκανε λόγο για «θεσμική εκτροπή του ΣΥΡΙΖΑ» και «αδυναμία να σεβαστεί το απόρρητο».

«Το παραβιάσατε χθες με την ομιλία του κ. Τσίπρα. Δεν έχετε καμία συστολή.Θέλετε να κυλήσετε την πολιτική στην λάσπη», ανέφερε ο κ. Μηταράκης

πηγη:newsbeast

About The Author

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ