Πε. Δεκ 7th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Νέα Σμύρνη: Ένταση στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του 6ου Νηπιαγωγείου

Df21324b21994adaada6aa20a1833e33
Neasmyrni

Ενταση έξω από το 6ο Νηπιαγωγείο Νέας Σμύρνης μεταξύ Αρχών και του συγκεντρωμένου πλήθους, που διαμαρτυρόταν για το ξαφνικό κλείσιμο του σχολικού συγκοτήματος.

Μικρή ένταση επικράτησε σήμερα το πρωί έξω από το 6ο Νηπιαγωγείο Νέας Σμύρνης μεταξύ Αρχών και του συγκεντρωμένου πλήθους, που διαμαρτρόταν για το ξαφνικό κλείσιμο του σχολικού συγκοτήματος.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Νέας Σμύρνης “Ο Χρυσόστομος Σμύρνης” εξέφρασε την αγανάκτησή του γιατί ο Δήμος δεν κατέβαλε τη συμφωνηθείσα δόση από τις αρχές Ιουνίου για το νηπιαγωγείο, με αποτέλεσμα το σχολείο να σφραγιστεί.

Ο Σύλλογος κάλεσε εκπαιδευτικούς, γονείς και πολίτες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το νηπιαγωγείο σήμερα στις 8:00 το πρωί, ενώ έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου στις 16:30 το απόγευμα.

Η ανακοίνωση
“ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!! Σφραγίστηκε το 6ο Νηπιαγωγείο!

Ενημερωθήκαμε ότι το 6ο Νηπιαγωγείο Νέας Σμύρνης σφραγίστηκε την Παρασκευή το απόγευμα, επειδή ο Δήμος υπήρξε ασυνεπής στην καταβολή της συμφωνηθείσας δόσης, την οποία έπρεπε να καταβάλει από τις αρχές Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουν την αγανάκτηση και το θυμό μας για την αδιαφορία και την ασυνέπεια της απερχόμενης Δημοτικής αρχής. Καλούμε όλους, εκπαιδευτικούς, γονείς και πολίτες της Νέας Σμύρνης σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το νηπιαγωγείο τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου το πρωί στις 8 πμ και στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου στις 4.30 το απόγευμα”.μαρτυρίας για το κλείσιμο του 6ου Νηπιαγωγείου”.

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

thetoc.gr

About The Author

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ