Πε. Νοέ 30th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Νέα Σμύρνη: Έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς στο εστιατόριο – Προειδοποίηση ή εκδίκηση;

108
Neasmyrni

Η Δίωξη Εκβιαστών αναζητάει τα κίνητρα των δραστών της εμπρηστικής επίθεσης στο ιταλικό εστιατόριο της Νέας Σμύρνης

Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών της Δίωξης Εκβιαστών προκειμένου να βρουν τα αίτια και τα κίνητρα πίσω από την εμπρηστική επίθεση στο ιταλικό εστιατόριο της Νέας Σμύρνης, που οδήγησε στην ολική του καταστροφή αλλά και στις ζημιές της πολυκατοικίας πάνω από το εστιατόριο.

Τα ερωτήματα που απασχολούν είναι εάν το κίνητρο ήταν «προειδοποιητικό χτύπημα» ή ζητούσαν εκδίκηση. Από την άλλη οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι εμπρηστές να έκανα το λάθος και να μην ήθελαν να προκαλέσουν ολική καταστροφή.

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας θα δώσει πολύτιμα στοιχεία στις αστυνομικές αρχές, το ίδιο και οι καταθέσεις των πέντε συνιδιοκτητών του εστιατορίου. Ωστόσο αυτό που προβληματίζει είναι ότι οι ιδιοκτήτες είναι αρκετοί με αποτέλεσμα το έργο της διαλεύκανσης της υπόθεσης να δυσκολεύει και να γίνεται ακόμα πιο περίπλοκο.

Υπενθυμίζεται ότι στο εστιατόριο που βρίσκεται επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη, οι δράστες έσπασαν τη τζαμαρία και έριξαν ναυτική βολίδα στο εσωτερικό του καταστήματος, το οποίο είχαν λούσει πρώτα με εύφλεκτο υλικό. Ως αποτέλεσμα η πυρκαγιά πήρε διαστάσεις έκαψε ολοσχερώς όλο το μαγαζί και η φωτιά έφτασε και στα διαμερίσματα βάζοντας σε κίνδυνο τους ενοίκους.

ΠΗΓΗ: newsit

About The Author

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ