Πα. Σεπ 29th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Νέα Σμύρνη: Ανδρας ξηλώνει χαλκοσωλήνες φυσικού αερίου από πολυκατοικία

xalkoswlines__2_
Neasmyrni

Το βίντεο, που τραβήχτηκε από περίοικο δείχνει τον «ποντικό» να έχει σκαρφαλώσει σε σκαμνάκι στο πίσω μπαλκόνι 1ου ορόφου και να ξηλώνει τους χαλκοσωλήνες

Η δράση εντος περίεργου τύπου που ξηλώνει, άγριο ξημέρωμα, χαλκοσωλήνες φυσικού αερίου από πυλωτή πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη, αποτυπώνεται καρέ – καρέ σε βίντεο ντοκουμέντο. Το υλικό, που τραβήχτηκε απο περίοικο στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, δείχνει τον «ποντικό» να εχει σκαρφαλώσει σε ενα σκαμνάκι στο πίσω μπαλκόνι 1ου ορόφου και να ξηλώνει τους χαλκοσωλήνες.

Οι πληροφορίες λένε πως είναι η δεύτερη φορά που αφαιρούν χαλκοσωλήνες από τη συγκεκριμένη πολυκατοικία. Άρπαξαν και το καλοκαίρι, όμως αυτή τη φορά, λένε οι ίδιες πηγές, αφαιρέθηκε τριπλάσια ποσότητα.

Για το συμβάν, εχει υποβληθεί μήνυση ενώ οι πληροφορίες λένε πως και σε άλλες οδούς της Νέας Σμύρνης ξηλώνουν συστηματικά τους σωλήνες.

Μάλιστα όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, η Κωνσταντινουπόλεως έχει επαρκή φωτισμό στο συγκεκριμένο τμήμα, ενώ φώτα έχει και η πυλωτώ, με τον θρασύτατο δράστη να κάνει τη «δουλειά» νύχτα όμως σε ενα σημείο φωτισμένο και λίγα μέτρα από τον δρόμο.

ΠΗΓΗ: e-radio.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ