Σα. Ιούν 3rd, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Νέα Σμύρνη: Απολογούνται οι 3 κατηγορούμενοι στην υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης

fa7d6e64a1488b20a54372f79d4e684c_3168269-1-960x600
Neasmyrni

Ένας από τους τρεις είναι πρώην φιλοξενούμενος της «Κιβωτού του Κόσμου», ο οποίος είχε καταγγείλει τις συνθήκες της δομής και εν συνεχεία είχε αναιρέσει τα καταγγελλόμενα του.

Ενώπιον της 31ης ανακρίτριας για να απολογηθούν θα βρεθούν το μεσημέρι οι τρεις κατηγορούμενοι για τη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της 14χρονης φιλοξενούμενης σε δομή προστασίας κοριτσιών της Νέας Σμύρνης.

Οι τρεις κατηγορούμενοι θα απολογηθούν για βαριές κατηγορίες που κατά περίπτωση αφορούν στα αδικήματα της μαστροπείας, γενετήσιων πράξεων με ανήλικο και παιδικής πορνογραφίας.

Το ιστορικό
Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, η 14χρονη γνώρισε αρχικά τον βασικό κατηγορούμενο, ο οποίος είναι 29 ετών και πατέρας ανήλικων παιδιών, και φέρεται να ξεκίνησε την εκπόρνευσή της.

Μαζί με τον 29χρονο σήμερα θα απολογηθούν, ένας 24χρονος και ένας 25χρονος οι οποίοι φέρονται να βρέθηκαν με το παιδί σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο. Μεταξύ των κατηγορουμένων που θα βρεθούν σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας είναι και πρώην φιλοξενούμενος σε δομή του ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» ο οποίος είχε καταγγείλει τις συνθήκες της δομής και εν συνεχεία είχε αναιρέσει τα καταγγελλόμενα του.

Στο ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο έγινε καταγραφή σε βίντεο της σεξουαλικής κακοποίησης του κοριτσιού, υλικό που φέρεται να έχει εντοπιστεί στο κινητό ενός εκ των κατηγορουμένων.

Το κορίτσι φαίνεται να έφευγε και να επέστρεφε στην δομή που τη φιλοξενούσε, ενώ υπάρχουν αναφορές για τουλάχιστον 50 τέτοια περιστατικά. Οι αρχές εκτιμούν ότι ενδέχεται κάθε απουσία της ανήλικης από την δομή να σηματοδοτεί «ένα ραντεβού κακοποίησης της».

Τα στοιχεία θα ερευνηθούν από τη δικαστική έρευνα, ώστε μεταξύ άλλων να προσδιοριστεί το εύρος της υπόθεσης, ο χρόνος εκκίνησης των πράξεων σε βάρος της ανήλικης, αλλά και να εντοπιστούν όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτήν.
Η έρευνα των αρχών εκτιμάται ότι θα αποκαλύψει αν η 14χρονη ήταν το μοναδικό κορίτσι που παρασύρθηκε από τον 29χρονο μαστροπό ή αν η υπόθεση αφορά στη δράση μεγάλου κυκλώματος με θύματα ευάλωτα παιδιά.

ΠΗΓΗ: kathimerini.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ