Κυ. Ιούν 4th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Νέα Σμύρνη: Επιτήδειοι χτυπούν τα κουδούνια σε σπίτια προσποιούμενοι ότι δίνουν χαρτιά για τις εφορευτικές επιτροπές

plateia-neas-smyrnis--1200x800
Neasmyrni

Την προσοχή των κατοίκων εφιστά ο δήμος Νέας Σμύρνης, για άτομα που χτυπούν κουδούνια σε σπίτια της περιοχής, προσποιούμενοι ότι είναι άνθρωποι του δήμου και μοιράζουν τα σχετικά έγγραφα για τον ορισμό εφορευτικών επιτροπών για τις εκλογές.

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει στους κατοίκους της περιοχής ο δήμος Νέας Σμύρνης, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία επιτήδειοι χτυπούν τα κουδούνια σε σπίτια προσποιούμενοι ότι δίνουν χαρτιά από το Δήμο για τον ορισμό εφορευτικών επιτροπών λόγω των εκλογών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου:

«Σας ενημερώνουμε πως τις τελευταίες μέρες στην πόλη μας επιτήδιοι χτυπούν κουδούνια για να επιδώσουν τάχα χαρτιά από το Δήμο για τον ορισμό εφορευτικών επιτροπών λόγω των εκλογών. Σας ενημερώνουμε πως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε ποιους ανοίγετε την πόρτα σας».

app-facebook

EΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε πως τις τελευταίες μέρες στην πόλη μας επιτήδιοι χτυπούν κουδούνια για να επιδώσουν τάχα χαρτιά από το Δήμο για τον ορισμό εφορευτικών επιτροπών λόγω των εκλογών. Σας ενημερώνουμε πως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε ποιους ανοίγετε την πόρτα σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ