Πε. Δεκ 7th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Νέα Σμύρνη: Λήστεψαν ηλικιωμένη προσποιούμενοι τους τεχνικούς του ασανσέρ

60 2
Neasmyrni

Νέα Σμύρνη, έντεκα και μισή χθες το πρωί. Δύο θρασύτατοι κακοποιοί χτυπούν κουδούνι πολυκατοικίας. Καταφέρνουν να μπουν με την πρόφαση ότι έχουν έρθει για να επισκευάσουν το ασανσέρ.

Η ηλικιωμένη που τους άνοιξε τους αντικρύζει στην πόρτα του διαμερίσματος της. Mέσα βρίσκεται και η εγγονή της , η οποία κοιμάται στο υπνοδωμάτιο.

Οι αδίστακτοι ληστές, εισβάλλουν στο σπίτι, αρχίζουν να ψάχνουν και αρπάζουν μια τσάντα με κοσμήματα. Εξαφανίζονται με ένα λευκό ΙΧ όπου τους περίμεναν οι συνεργοί τους.

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει: «Σε ένα αυτοκίνητο το οποίο επέβαιναν 4 άτομα, σταμάτησαν εδώ απέξω, μου φάνηκαν ύποπτοι, μπήκαν στην απέναντι πολυκατοικία με μεγάλη ευκολία χτυπώντας το κουδούνι και είπαν ότι ήταν συνεργείο το οποίο επισκευάζει το ασανσέρ».

Η συνέχεια βγαλμένη από ταινία δράσης. Γείτονας από το απέναντι σπίτι, παρατηρεί τις περίεργες κινήσεις των κακοποιών , μόλις εκείνοι βγαίνουν, τους καταδιώκει με το αυτοκίνητο του ενώ παράλληλα καλεί και την αστυνομία.

Μόλις οι δράστες βγήκαν από την είσοδο της πολυκατοικίας, γείτονας από το απέναντι σπίτι κατάλαβε ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει, στην συνέχεια κάλεσε την αστυνομία και ακολούθησε καταδίωξη.

Και προσθέτει ο αυτόπτης μάρτυρας: «Κατεβήκαν κάτω τρέχοντας, στα χέρια κρατούσαν κλοπιμαία δυο τσάντες και στο απέναντι πεζοδρόμιο κατευθύνθηκαν προς τα κάτω, εγώ διακριτικά άρχισα και τους ακολουθούσα, ενημερώνοντας το κέντρο της αστυνομίας».

Αστυνομικοί τους καταδιώκουν και στήνουν μπλόκο στο ύψος της Συγγρού. Μόλις οι ληστές βλέπουν το περιπολικό το εμβολίζουν με ταχύτατα παραβιάζοντας φανάρια και σήμανση «STOP».

Στη συνέχεια εγκαταλείπουν το όχημα και αρχίζουν να τρέχουν. Ωστόσο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους δύο.

About The Author

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ