Πα. Σεπ 29th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Νέα Σμύρνη: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης

nea-smyrni-syllifthentes-mastropeia-14xronis_0.jpg
Neasmyrni

Στη φυλακή οδηγούνται δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης που φιλοξενείται σε ίδρυμα της Νέας Σμύρνης.

Πρόκειται για έναν 29χρονο και έναν 24χρονο, ο οποίος πρόσφατα είχε κάνει καταγγελίες αναφορικά με την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου. Ο τρίτος κατηγορούμενος, 25 ετών, αφέθηκε ελεύθερος.

Στους κατηγορούμενους αποδίδονται αδικήματα όπως μαστροπεία και διακίνηση πορνογραφικού υλικού, ενώ ο τέταρτος κατηγορούμενος, ο οποίος δεν έχει συλληφθεί ακόμα, κατηγορείται για τη διενέργεια γενετήσιων πράξεων με την ανήλικη.

Δύο από τους τρεις υποστήριξαν ότι δεν είχαν καμία ερωτική επαφή με την ανήλικη, ενώ ο τρίτος, που αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους, ανέφερε ότι δεν είχε παρευρεθεί σε καμία συνάντηση με τη 14χρονη.

Τα στοιχεία για την υπόθεση μαστροπείας στη Νέα Σμύρνη
Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, η 14χρονη γνώρισε αρχικά τον βασικό κατηγορούμενο, ο οποίος είναι 29 ετών και πατέρας ανήλικων παιδιών, και φέρεται να ξεκίνησε την εκπόρνευσή της.

Ο 24χρονος συλληφθείς και ο 25χρονος φέρονται να βρέθηκαν με το παιδί σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο. Εκεί έγινε καταγραφή σε βίντεο της σεξουαλικής κακοποίησης, υλικό που φέρεται να έχει εντοπιστεί στο κινητό ενός εκ των κατηγορουμένων.

Το κορίτσι φαίνεται να έφευγε και να επέστρεφε στη δομή στη Νέα Σμύρνη που τη φιλοξενούσε, με αναφορές για τουλάχιστον 50 τέτοια περιστατικά. Οι εκτιμήσεις των Αρχών αναφέρουν ότι ενδέχεται κάθε απουσία της να σηματοδοτούσε «ένα ραντεβού κακοποίησής της».

www.iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ