Σα. Ιούν 3rd, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Νέα Σμύρνη: Moτοπορεία του Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του Ν. Παπαθανάση – Πέταξαν τρικάκια

55
Neasmyrni

Παρέμβαση στο σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης, Νίκου Παπαθανάση, στη Νέα Σμύρνη, πραγματοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης μέλη του Ρουβίκωνα. Έφτασαν στο σημείο με μηχανές και πέταξαν τρικάκια.

«Πρόκειται για τον υπουργό που αρνήθηκε να πληρώσει δάνειο ύψους 1,4 εκατομμυρίων ευρώ χωρίς να τρέχει τίποτα, ενώ εμάς μας παίρνουν τα σπίτια για 500 και 1000 ευρώ» αναφέρουν, μεταξύ άλλων στο κείμενό τους τα μέλη της συλλογικότητας για τον αναπληρωτή υπουργό μετά τις κατηγορίες σε βάρος του σε υπόθεση ευνοϊκής ρύθμισης δανείου από τη Eurobank. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Ψάχνεις άμεσα ψυκτικό για για επιδιόρθωση κλιματιστικού ή ψυκτικες εργασίες στα νότια προάστια;

Ανδρέας Κονδύλης: Προστατεύουμε και διεκδικούμε τα συμφέροντα του Δήμου και του πολίτη, και δεν κάνουμε πίσω ούτε εκατοστό!!

Σε ανάρτησή του ο κ. Παπαθανάσης αναφέρει: «Σε συνέχεια της αήθους επίθεσης λασπολογίας του εργαλείου δολοφονίας χαρακτήρα “Documento” και του κ. Βαξεβάνη, την σκυτάλη πήραν απόψε μέλη του Ρουβίκωνα, επιχειρώντας να εκφοβίσουν εμένα και την οικογένειά μου. Κανείς δεν τους φοβάται, η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται».

ΠΗΓΗ: dikaiologitika

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ