Πε. Νοέ 30th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Νέο σοκ στο NBA: Ο Νέιτ Ρόμπινσον ανακοίνωσε ότι πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια!

Katagrafi 261 252863 346490 Type13262 1
Neasmyrni

Δεν έχουν τελειωμό οι δυσάρεστες ειδήσεις από τον χώρο του NBA, καθώς μετά τη γνωστοποίηση ότι ο Ντικέμπε Μουτόμπο διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο, ήρθε η ανακοίνωση του Νέιτ Ρόμπινσον ότι πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια!

Οάλλοτε αστέρας του NBA με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι παλεύει με τη νεφρική ανεπάρκεια τα τελευταία τέσσερα χρόνια, τονίζοντας ότι επιθυμεί, μιλώντας για το πρόβλημά του, να βοηθήσει κι άλλους που πάσχουν από τη συγκεκριμένη ασθένεια.

Ο άλλοτε αστέρας του NBA είχε μακρόχρονη θητεία στον «μαγικό κοσμό», με τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του να είναι οι Πέλικανς, ενώ είναι και ο πολυνίκης του διαγωνισμού καρφωμάτων (3 νίκες), λόγω της εκπληκτικής αλτικής ικανότητας που τον διέκρινε.

Η ανακοίνωση του Ρόμπινσον:

«Ξεκίνησα θεραπεία για τη νεφρική ανεπάρκεια που αντιμετωπίζω τα τελευταία τέσσερα χρόνια χωρίς να το έχω δημοσιοποιήσει. Το κάνω τώρα, γιατί θέλω να είμαι η φωνή όλων όσων έχουν πρόβλημα να μιλήσουν για την ασθένεια αυτή και για να ενωθούμε όλοι για το γενικότερο καλό-την υγεία μας.

Ποτέ δεν ήμουν ηγέτης στο παρκέ με τη φωνή μου. Προτιμούσα να το κάνω, δίνοντας το παράδειγμα. Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα να μιλήσω και να βοηθήσω όσους έχουν επηρεαστεί ή αντιμετωπίζουν την ασθένεια αυτή.

Είμαι ευγνώμων για τη στήριξη και τη φροντίδα που έχω λάβει και συνεχίζω να λαμβάνω κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Ελπίζω μέσα από αυτή την ανακοίνωση να βοηθήσω κι άλλους σαν κι εμένα».

ΠΗΓΗ: filathlos.gr

About The Author

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ