Πε. Δεκ 7th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

ΝΔ: Καταγγέλλουμε τον ΣΥΡΙΖΑ για διασπορά ψευδών ειδήσεων περί δήθεν ιδιωτικοποίησης του νερού

8
Neasmyrni

Για παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης και διασπορά ψευδών ειδήσεων περί δήθεν ιδιωτικοποίησης του νερού καταγγέλλει η ΝΔ τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Καταγγέλλουμε τον ΣΥΡΙΖΑ για παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης μέσω της συνεχούς διασποράς ψευδών ειδήσεων περί δήθεν ιδιωτικοποίησης του νερού. Παρά την κατηγορηματική δήλωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ότι το νερό ήταν, είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό κι ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα ζήτημα ιδιωτικοποίησης του, την αντίστοιχη δήλωση του αρμόδιου Υπουργού στη Βουλή και το γεγονός ότι δεν προκύπτει από πουθενά πρόθεση ιδιωτικοποίησης, ο κ.Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο επιμένουν στα ψέματά τους, αλλά οργανώνουν και κινητοποιήσεις παραπλανώντας τους πολίτες»

Στη συνέχεια η ανακοίνωση της ΝΔ επισημαίνει ήταν είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό και δεν θα αφήσουν τα fake news να συσκοτίσουν την αλήθεια. «Η ΝΔ στα 4 χρόνια που κυβερνά όχι μόνο δεν έκανε καμία κίνηση ιδιωτικοποίησης του νερού, αλλά έθεσε το πλαίσιο για τη βελτίωση της ποιότητάς του. Κι επαλαμβάνουμε: το νερό ήταν, είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό. Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αφήσουμε στα fake news με τα οποία πορεύεστε στις εκλογές, να συσκοτίζουν την αλήθεια. Τα ψέματά σας, θα αποκαλύπτονται και θα καταγγέλλονται. Οι πολίτες σας έχουν μάθει, αλλά αμετανόητοι κι αδίστακτοι συνεχίζετε στο δρόμο του ψέματος και της εξαπάτησης».

ΣΥΡΙΖΑ: Η κοινωνία δεν πιστεύει λέξη από τα ψέματα του κ. Μητσοτάκη
Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του υποστήριζε ότι «η τεράστια σε όγκο συναυλία στην Θεσσαλονίκη κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού, δείχνει ότι η κοινωνία δεν πιστεύει λέξη από τα ψέματα του κ. Μητσοτάκη».

Υποστηρίζει ότι «ο νόμος που ψήφισε ανοίγει διάπλατα την πόρτα στην ιδιωτικοποίηση με τη δημιουργία Ρυθμιστικής Αρχής» και πως «άλλωστε, ο ίδιος από το 2018 είχε προαναγγείλει τα σχέδια του για “στρατηγικό επενδυτή” και ρυθμιστική αρχή που θα ελέγχει την αγορά».

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τονίζει ότι «στις 21 Μαΐου οι Έλληνες πολίτες και με την ψήφο τους θα στείλουν το μήνυμα ότι το νερό είναι δημόσιο αγαθό», ενώ υπογραμμίζει τη δέσμευσή του ότι «η επόμενη προοδευτική κυβέρνηση θα βάλει τέλος σε κάθε σκέψη ιδιωτικοποίησης του».

ΠΗΓΗ: newsit

About The Author

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ