Πε. Νοέ 30th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Ξεκίνησε η 4η Εβδομάδα Υγείας και Πρόληψης στη Νέα Σμύρνη

311196695 598493362066959 1324262727781714382 N
Neasmyrni

Για 4η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στο Δήμο Νέας Σμύρνης ο θεσμός της 4ης Εβδομάδας Υγείας και Πρόληψης. Κατά την διάρκειά της οποιοσδήποτε πολίτης της πόλης μας μπορεί να πραγματοποιήσει πλήθος δωρεάν ιατρικών προληπτικών και διαγνωστικών εξετάσεων για την προάσπιση της σωματικής και ψυχικής του υγείας.

Παράλληλα διακεκριμένοι Υγειονομικοί Επιστήμονες – Ομιλητές συμμετέχουν σε Θεματικές Ημερίδες ενημερώνοντας τους πολίτες σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα δωρεάν πλέγμα ασφάλειας που σώζει ζωές.

Την έναρξη της 4ης Εβδομάδας Υγείας και Πρόληψης κήρυξε ο Γιώργος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης κ. Τζουλάκης Σταύρος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Δεληγιάννη Κλαίρη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κούπας Ευστάθιος και κα Βαμβουρέλη Μαρία, ο Πρόεδρος των ΚΑΠΗ κ. Λαρίσσης Γεώργιος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Χρηστάκης Μιχάλης, Εκπρόσωποι όμορων Δήμων του Νοτίου Τομέα κ.ά.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης Παναγιώτης Γιατζίδης δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ όλους τους συμμετέχοντες στην 4η Εβδομάδα Υγείας και Πρόληψης, τους γιατρούς των Δημοτικών Ιατρείων, τα Ιατρικά Διαγνωστικά Κέντρα, τους Υγειονομικούς Επιστήμονες, τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νέας Σμύρνης και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της διοργάνωσης.
Ιδιαίτερα ευχαριστώ το ΚΕΠ Υγείας, το ΕΔΔΥΠΠΥ, την Περιφέρεια Αττικής και τον Περιφερειάρχη κ. Πατούλη για την υποστήριξή τους στην όλη προσπάθειά μας.
Η συμμετοχή των πολιτών της Νέας Σμύρνης είναι μεγάλη, γεγονός το οποίο μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με ακόμη περισσότερες δράσεις και προγράμματα για την προάσπιση της υγείας τους. Επιδιώκουμε να κάνουμε τη Νέα Σμύρνη μια υγιή πόλη με υγιείς κατοίκους που να τους χαρακτηρίζει όχι μόνο η μακροζωία, αλλά και η ευζωία».

Πηγή: neasmyrniradiotv.gr

About The Author

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ