Πα. Σεπ 29th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Ο Παροναξίας Καλλίνικος στον Άγιο Αλέξανδρο Παλαιού Φαλήρου

φ-2-3
Neasmyrni

Με την κανονική άδεια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Σμύρνης κ. Συμεών, ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη την Κυριακή, 23 Οκτωβρίου, στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Παλαιού Φαλήρου, όπου υπηρετεί ως Ιερατικώς Προϊστάμενος ο εξάδελφός του Αρχιμ. Γεώργιος Ρουσάκης, Ιατρός Αναισθησιολόγος.

Στον ως άνω Ιερό Ναό ο Σεβασμιώτατος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, στο τέλος της οποίας προέστη των Μνημοσύνων κεκοιμημένων ενοριτών. Κατά την ώρα του Κοινωνικού, τον θείο λόγο κήρυξε ο προαναφερθείς π. Γεώργιος.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον οικείο Ποιμενάρχη κ. Συμεών για την ευγενική πρόσκλησή του και την πατρική του αγάπη καθώς και τους αγαπητούς Ιερείς του Ναού και Ιεροψάλτες, με τους οποίους συνδέεται από τα χρόνια της διακονίας του ως Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Σμύρνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ