Πε. Νοέ 30th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Περιουσία Τράγκα: Mύθος ότι του ανήκε η «ματωμένη» βίλα Χρυσαφίδη στην Εκάλη

Tragkas Covid Xr
Neasmyrni

Ο δημοσιογράφος είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον αλλά το ακίνητο, παρά τις φήμες του τελευταίου διαστήματος δεν κατέληξε ποτέ σε αυτόν – Στη βίλα γράφτηκε μια από τις πιο αιματοβαμμένες σελίδες της ελληνικής ιστορίας

Εν μέσω αποκαλύψεων για την περιουσία καθώς και τα 17 ακίνητα του Γιώργου Τράγκα, διαστάσεις έχει λάβει η φήμη πως ο αείμνηστος δημοσιογράφος είχε στην κατοχή του ακόμη μια κατοικία στην Εκάλη, την γνωστή βίλα Χρυσαφίδη, πίσω από την ιστορία της οποίας «κρύβεται» ένα στυγερό έγκλημα. 

Παρά τα όσα έχουν ακουστεί αλλά και γραφτεί, λίγο καιρό μετά τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα, τελικά φαίνεται πως ξεκαθαρίζεται ότι η βίλα του Μιχάλη Χρυσαφίδη δεν κατέληξε στα χέρια του εκλιπόντος, αλλά τελικά ανήκει στον επιχειρηματία κ.Παπαδαμαντίου, με τον δικηγόρο του οποίου επικοινώνησε το protothema.gr. 

Πίσω από αυτόν τον… μύθο, αξίζει να δει κανείς ποιες ήταν οι φήμες για τη βίλα και γιατί γράφτηκε μια από τις πιο αιματοβαμμένες σελίδες της ελληνικής ιστορίας εκεί στη δεκαετία του ’90. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, για τη συγκεκριμένη κατοικία, που βρίσκεται στην Εκάλη, είχε πράγματι ενδιαφερθεί ο Γιώργος Τράγκας, ένα χρόνο μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη της, Μιχάλη Χρυσαφίδη. Φαίνεται δε να είχε καταθέσει προσφορά για να την αγοράσει, όμως τελικά η βίλα κατέληξε στα χέρια του επιχειρηματία κ. Παπαδαμαντίου.

Σε επικοινωνία του protothema.gr με τον δικηγόρο της οικογένειας Παπαδαμαντίου, Παρασκευά Λιάρτη, ο οποίος έχει συντάξει και τα συμβόλαια για την αγοραπωλησία του σπιτιού, έγινε γνωστό ότι η βίλα δεν έχει αλλάξει χέρια εδώ και 30 χρόνια και πως πρόκειται για έναν αστικό μύθο που πήρε διαστάσεις τους τελευταίους μήνες, μετά τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα και τις αποκαλύψεις για τα πολυτελή ακίνητα.

Η ανεξιχνίαστη υπόθεση και η  ιδιόχειρη διαθήκη

Στη βίλα της Εκάλης γράφτηκε μία από τις πιο αιματοβαμμένες σελίδες της ιστορίας του εγκλήματος στην Ελλάδα, αφού εκεί δολοφονήθηκε η οικογένεια του βιομήχανου Χρυσαφίδη το 1991.

Για το στυγερό έγκλημα που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, ύποπτος θεωρήθηκε ο Ταϊλανδός οικιακός βοηθός της οικογένειας, που διέφυγε στην πατρίδα του και δεν έχει εκδοθεί στην Ελλάδα.

About The Author

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ