Πε. Σεπ 28th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Προσφορά αγάπης από τη μητρόπολη Πειραιώς – Μοίρασαν 7.000 δέματα με τρόφιμα

91
Neasmyrni

Τα δέματα αγάπης που προσφέρθηκαν σε ολόκληρη την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς περιείχαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το πασχαλινό τραπέζι.
Η διανομή των πασχαλινών δεμάτων αγάπης από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς έγινε το πρωί της Παρασκευής στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου.

Τα 7.000 δέματα αγάπης, προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μοίρασαν σε οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας, ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο εκπρόσωπος του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, διευθύνων σύμβουλος της «Καραϊσκάκης Α.Ε.» Βασίλης Βασιλειάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης κοντά στα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης
«Η Εκκλησία είναι μία μεγάλη αγκαλιά επάνω στην φλεγομένη μας Γη» υπογράμμισε ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, συμπληρώνοντας ότι:

Ο Πειραιάς, η ναύλοχος πόλις, το πρώτο λιμάνι της χώρας, ακριβώς αυτό το μήνυμα προσπαθεί να το μεταλαμπαδεύσει σε πράξη ζωής και μαζί με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον ευπατρίδη πρόεδρό του κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, μεγάλο ευεργέτη της πόλης και της Μητροπόλεως Πειραιώς, ακριβώς αυτή την πραγματικότητα της μεγάλης αγάπης την υλοποιεί στην καθημερινή προσφορά στοργής και συσσιτίων σε ανήμπορους και ανέστιους ανθρώπους, που φτάνουν στον Πειραιά απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης μας. Εύχομαι χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση, με υγεία και δύναμη».

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σημείωσε ότι ο Ολυμπιακός είναι σταθερά δίπλα στην κοινωνία του Πειραιά και ευρύτερα. «Πόσο μάλλον τα τελευταία εννέα χρόνια, όπου στη δημοτική αρχή έχουμε τη χαρά να συμμετέχει ο πρόεδρος της ΠΑΕ και πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος Πειραιά κ. Μαρινάκης, καθώς κι άλλα μέλη της διοίκησης του δήμου που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τον Ολυμπιακό» πρόσθεσε.

«Σε μία συμμαχία του Δήμου Πειραιά, της Μητρόπολής μας και του Ολυμπιακού, είμαστε εδώ στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, όπως κάθε χρόνο, για να μοιράσουμε τα γεύματα αγάπης σε Πειραιώτες που έχουν ανάγκη» υπογράμμισε ο κ. Μώραλης, συμπληρώνοντας: «Μακάρι να μην υπήρχε ανάγκη και ο κάθε πολίτης να είχε το εισόδημα εκείνο που να μην χρειάζεται να προστρέξει στις εκκλησίες ή σε άλλες δομές για να βρει ένα γεύμα, όμως όσο υπάρχει αυτή η ανάγκη πρέπει να είμαστε δίπλα σε όσους χρειάζονται βοήθεια. Το αποδεικνύουμε έμπρακτα σήμερα εδώ ενόψει του Πάσχα, κάνοντας πράξη τα βασικά μηνύματα αυτής της μεγάλης γιορτής, την αγάπη και την αλληλεγγύη».

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Καραϊσκάκης Α.Ε.» Βασίλης Βασιλειάδης παρέδωσε στον μητροπολίτη Πειραιώς, επιταγή εκ μέρους του Βαγγέλη Μαρινάκη για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου της Πειραϊκής Εκκλησίας.

«Σας φέρνω από τον κ. Μαρινάκη τον πρόεδρο του Ολυμπιακού μία επιταγή για το πασχαλινό γεύμα των ανήμπορων συμπολιτών μας, αλλά και τέσσερις επιταγές για τους άμισθους ιερείς που δίνουμε κάθε μήνα, όπως ξέρετε έχουμε υπερβεί στη μισθοδοσία τις 350.000 ευρώ» τόνισε ο κ. Βασιλειάδης.

«Ταυτόχρονα, δίνονται στον δήμο Πειραιά όπως γνωρίζει και ο δήμαρχος Πειραιά και αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Γιάννης Μώραλης εκατοντάδες χαρτοκιβώτια τροφίμων για την ανακούφιση των ανήμπορων συμπολιτών μας» κατέληξε.

ΠΗΓΗ: IN.GR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ