Πα. Σεπ 29th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Προφυλακίστηκε ο «Μιχάλης» για την υπόθεση της 12χρονης – Ο συνταξιούχος ναυτικός έκλεινε τα ραντεβού βιασμού

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο 57ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΟ(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Απολογία στον εισαγγελέα του 57χρονου που συνελήφθη για την εμπλοκή του στην υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης ανήλικης από τον Κολωνό, Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022. (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Neasmyrni

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο αποκαλούμενος «Μιχάλης» ο οποίος φέρεται να έχει κομβικό ρόλο στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.

Με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέας ο 57χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση, κρίθηκε προφυλακιστέος.

.

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, το όγδοο κατά σειρά, καθώς σύμφωνα με τις αρχές, μέσα από την ανάκριση προέκυψαν στοιχεία σε βάρος του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμία σχέση με την μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης. Επιπλέον, φέρεται να επιχείρησε να εστιάσει στον ισχυρισμό του ότι δεν έχει δει ποτέ την 12χρονη ούτε έχει συνομιλήσει με τον προφυλακισμένο Ηλία Μίχο.

Ο «Μιχάλης» σύμφωνα με την κατηγορία είχε το ρόλο «αλιευτή πελατών» καθώς φέρεται να έκλεινε στην ανήλικη «ραντεβού βιασμού».

Ο κατηγορούμενος είναι ένα από τα πρόσωπα που η 12χρονη έβαλε στο «κάδρο» της υπόθεσης καθώς ο ρόλος του σκιαγραφείται μέσα από τις καταθέσεις της. Ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να εμφανίστηκε μέσω messenger και Instagram ενώ ο 53χρονος Ηλίας Μίχος φαίνεται να παρότρυνε την 12χρονη να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του.

Ο «Μιχάλης» είναι ο 11ος κατηγορούμενος στην υπόθεση που οδηγείται στη φυλακή. Μεταξύ αυτών που έχουν προφυλακιστεί είναι ο Ηλίας Μίχος και η μητέρα της ανήλικης.

ΠΗΓΗ:NEWSBEAST

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ