Σα. Ιούν 3rd, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Π. Δαλαμπούρα: «Η επίσκεψη του Ν. Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη επιβεβαιώνει ότι η ανάπτυξη και η ευημερία της θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ»

dalampoura-5
Neasmyrni

H Πέννυ Δαλαμπούρα, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σχολίασε στο politic.gr την σημερινή επίσκεψη του Νίκου Ανδρουλάκη στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Καλαμαριά.

Συνέντευξη: Φώτης Εμμανουήλ

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η κα Δαλαμπούρα για την σημασία που δίνει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην πόλη:

«Μετά την έναρξη του προσυνεδριακού διαλόγου του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής με την ημερίδα για την υγεία στη Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρός μας επισκέπτεται την πόλη μας ξανά σε λίγο διάστημα. Επιβεβαιώνει έτσι την πεποίθηση ότι η ανάπτυξη και η ευημερία της Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται στο επίκεντρο των πολιτικών της παράταξής μας όταν διαμορφωθεί η σοσιαλδημοκρατική πλειοψηφία την επόμενη των εκλογών.»

Στην έναρξη της επίσκεψης του, ο Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε στον χώρο του αμαξοστασίου του ΟΑΣΘ, με την Πέννυ Δαλαμπουρα να σημειώνει σχετικά:

«Ο Νίκος Ανδρουλάκης συνειδητοποίησε ότι η χυδαία απαξίωση του Ο.Α.Σ.Θ. σε συνδυασμό με τα «αιώνια» έργα για το μέτρο ταλαιπωρούν χιλιάδες Θεσσαλονικείς καθημερινά που αδυνατούν να χρησιμοποιούν ΙΧ για τις μετακινήσεις τους, ενώ άκουσε και τα προβλήματα στη δημοτική διοίκηση της Καλαμαριάς».

Τέλος, αναφερόμενη στην υποδοχή του κόσμου της Καλαμαριάς στον κ. Ανδρουλάκη στο πεζόδρομο της Καλαμαριάς, είπε:

«Η διάθεση των πολιτών να συνομιλήσουν μαζί του και η ευρεία αποδοχή που φέρεται να απολαμβάνει ο Πρόεδρος από άκρη σε άκρη της χώρας είναι η καλύτερη επιβεβαίωση ότι η παράταξη μας επέστρεψε και ότι γίνεται ήδη πρωταγωνιστής των πολιτικών εξελίξεων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ