Πα. Σεπ 29th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

σίπρας: Το δίλημμα δεν είναι “βιβλιοθήκη ή βαριοπούλα”, αλλά αν θα πληρώσει ο κόσμος το ρεύμα ή το φροντιστήριο του παιδιού

tsipras
Neasmyrni

Για “πρωτόγνωρη εικόνα” και “τριπλή κρίση” στον κλάδο της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΖΑ κατά την παρουσία του στο συνέδριο της ΕΣΕΕ.

Στην “πρωτόγνωρη πραγματικότητα” που βιώνει η ελληνική μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, στη συνομιλία που είχε με τη δημοσιογράφο Μαρία Νικόλτσιου στο πλαίσιο του Συνεδρίου Future of Retail 2022 της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

Όπως είπε, κατά τις περιοδείες το προηγούμενο διάστημα σε όλη την Ελλάδα βρέθηκε κυρίως με ανθρώπους της “αγοράς” και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, οι οποίοι μετέφεραν μια “πρωτόγνωρη εικόνα” και έκαναν λόγο για μια “τριπλή κρίση” που καλούνται να αντιμετωπίσουν και η οποία περιλαμβάνει τη “μείωση του τζίρου”, τα “συσσωρευμένα χρέη” και την “ενεργειακή κρίση”. Αυτά, συνέχισε ο κ. Τσίπρας, έχουν δημιουργήσει μια “αφόρητη κατάσταση” για τον κλάδο, η οποία ξεπερνάει και την αντίστοιχη στα χρόνια των μνημονίων και χρειάζεται συγκεκριμένο “σχέδιο” για να αντιμετωπιστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ