Τρ. Σεπ 26th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Στις διεκδικήσεις της νέας τετραετίας για τα νότια προάστια αναφέρθηκε ο Σπανάκης από τη Γλυφάδα

spanakis-glyfada-1-1200x800-1
Neasmyrni

Ο υποψήφιος Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης βρέθηκε στη Γλυφάδα για προεκλογική ομιλία – Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα της επέκτασης του μετρό και της αναβάθμισης της λεωφόρου Βουλιαγμένης

Στη Γλυφάδα βρέθηκε την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023 ο υποψήφιος Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης σε προεκλογική του ομιλία.

Ο κ. Σπανάκης αναφέρθηκε στις προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ «οι οποίες δεν πρόκειται να υλοποιηθούν». Αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου για τη φιλοξενία στην πόλη, αναφέρθηκε στις διεκδικήσεις της νέας τετραετίας για τα νότια προάστια, όπως για την επέκταση του Μετρό, την αναβάθμιση της Λεωφ. Βουλιαγμένης, την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού λόγω των έργων του Ελληνικού, τη βελτίωση των δημοσίων υπηρεσιών καθώς και για τα θέματα ασφάλειας.

Κλείνοντας ο κ. Σπανάκης τόνισε «την ανάγκη καθαρού αποτελέσματος υπέρ της Νέας Δημοκρατίας στις 21 Μαΐου» και αναφέρθηκε στο υψηλό ποσοστό που δίνει πάντα η Γλυφάδα στη Νέα Δημοκρατία, ενώ κάλεσε τις Γλυφαδιώτισσες και τους Γλυφαδιώτες το βράδυ της 21ης Μαΐου στο Πολιτικό του Γραφείο στη οδό Παπανδρέου 5 για να παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα των εκλογών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ