Πα. Σεπ 29th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Συνδρομή Δήμων της Αττικής με υδροφόρες στα πύρινα μέτωπ

thumbnail_image002-609x350-1
Neasmyrni

Υδροφόρα οχήματα έστειλαν στα πύρινα μέτωπα της Ανατολικής Αττικής οι Δήμοι Παλαιού Φαλήρου, Ελληνικού – Αργυρούπολης και Νέας Σμύρνης.

Το υδροφόρο όχημα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, υπό την καθοδήγηση του αρμόδιου αντιδημάρχου συνδράμει τον ανεφοδιασμό των οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και μεταφέρει νερό για τον εφοδιασμό των δυνάμεων πυρόσβεσης.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος ευχαριστεί τους εργαζόμενους στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου για την άμεση αντίδραση τους και την ταχύτητα που επέδειξαν στην δρομολόγηση και την αποστολή του οχήματος στα πύρινα μέτωπα.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης επίσης απέστειλε την υδροφόρα του σε μια προσπάθεια να συνδράμει στην κατάσβεση των πυρκαγιών.

«Η σκέψη όλων μας είναι με τους κατοίκους της νοτιοανατολικής Αττικής, του Λουτρακίου και των Δερβενοχωρίων, που δοκιμάζονται και αγωνίζονται να σώσουν τις περιουσίες τους, καθώς και στους πυροσβέστες και τους εθελοντές, που δίνουν τη μεγάλη μάχη στα πύρινα μέτωπα» αναφέρει ο Δήμος Νέας Σμύρνης.

Ο Γιάννης Κωνσταντάτος, Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης και πρόεδρος του ΣΠΑΥ, έστειλε επίσης αμέσως βοήθεια στα πύρινα μέτωπα. «Υδροφόρες του Δήμου και του ΣΠΑΥ μαζί με κλιμάκιο της εθελοντικής ομάδας μας βρίσκεται στην Σαρωνίδα και επιχειρούν από το πρωί στο πλευρό της πυροσβεστικής» δήλωσε σχετικά.

astratv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ