Πα. Σεπ 29th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Τέμπη: Συγκλονίζει ο παππούς του 20χρονου Αναστάση – «Έκλεισε το σπίτι μας και πάει η ζωή για εμάς»

46
Neasmyrni

Ο Γιώργος Κουτσόπουλος μίλησε για τον εγγονό του φανερά συγκινημένος
Τέμπη: Συγκλονίζει ο παππούς του 20χρονου Αναστάση – «Έκλεισε το σπίτι μας και πάει η ζωή για εμάς»


Οι συγκλονιστηκές μαρτυρίες των συγγενών των θυμάτων από το δυστύχημα στα Τέμπη δεν έχουν τελειωμό. Ο παππούς του Αναστάση Κουτσόπουλου, του 20χρονου φοιτητή Γεωπονικής στο ΑΠΘ, που σκοτώθηκε μετά τη μοιραία σύγκρουση των δύο τρένων, μίλησε για αυτές τις ημέρες θλίψης και πένθους που περνά η οικογένειά του, που έχασε τον άνθρωπό της.

«Ο Αναστάσης ήταν το καλύτερο παιδί στη Καρδίτσα. Τον ‘’φάγαμε΄΄ για τη καλοσύνη του» αναφέρει ο παππούς του. «Ήθελε να πάει με το τρένο, δεν ήθελε να πάει με τους φίλους του με λεωφορείο ή με το αμάξι».

Ο παππούς του 20χρονου, κύριος Γιώργος Κουτσόπουλος, λέει πως «με το που άκουσα για το τρακάρισμα των τρένων στα Τέμπη, αμέσως είπα ‘’πάει το παιδί, έφυγε με αυτό το τρένο, χάσαμε το παιδί’’».

Εξιστορώντας την ιστορία του πως βιώνει το πένθος η οικογένεια, ο κύριος Γιώργος δηλώνει στην εκπομπή «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα πως «έκλεισε το σπίτι μας και πάει η ζωή για εμάς. Δεν έχουμε χαρά τώρα στο σπίτι μας».

«Αυτό που θυμάμαι από τον Αναστάση, είναι τα λόγια του. Έρχονταν και μιλούσε για πολιτική, για την Ουκρανία, για πανεπιστήμια, για όλα. Είχε λόγο δικό του. Ειδικά με την γιαγιά του, που του είχε πολλή αδυναμία, μιλούσε για πολλά πράγματα, τα οποία λέγαμε ‘’γι’ αυτό το φάγαμε το παιδί.»

«Κουράγιο δεν υπάρχει τώρα, όποιος πει ‘’έχει κουράγιο’’ είναι ψέματα. Είμαστε όλοι σε άθλια κατάσταση. Δε κοιμάμαι πια και όταν είμαι ξύπνιος, το σκέφτομαι συνέχεια. Βλέπω πράγματα..» είπε στο τέλος ο παππούς του Αναστάση Κουτσόπουλου, φανερά συγκινημένος.

ΠΗΓΗ; newsbeast

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ