Πε. Νοέ 30th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Τα προγράμματα και οι αξίες που κάνουν τη Λεόντειο Σχολή Νέας Σμύρνης να ξεχωρίζει

Leonteios Nea Smyrni Dimotika 1200x800.jpg
Neasmyrni
Τα προγράμματα και οι αξίες που κάνουν τη Λεόντειο Σχολή Νέας Σμύρνης να ξεχωρίζει
Με τις εγγραφές για την επόμενη σχολική χρονιά να ξεκινούν στις αρχές Οκτωβρίου, συγκεντρώσαμε όλους εκείνους τους λόγους για τους οποίους αξίζει να επιλέξουν οι γονείς τη Λεόντειο Σχολή Νέας Σμύρνης για τα παιδιά τους.


Η επιλογή του σχολείου που θα υποδεχθεί το παιδί και θα το οδηγήσει στον κόσμο της γνώσης αποτελεί σίγουρα μια διαδικασία που αγχώνει τους γονείς. Πριν ξεκινήσετε αυτό το «ταξίδι» αναζήτησης, αξίζει να γνωρίσετε τη Λεόντειο Σχολή Νέας Σμύρνης, ένα από τα πιο ιστορικά σχολεία των Νοτίων Προαστίων.Τα χαρακτηριστικά που κάνουν τη Λεόντειο να ξεχωρίζει
Η Λεόντειος Σχολή Νέας Σμύρνης παρέχει ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που ξεκινάει ήδη από τον παιδικό σταθμό και ολοκληρώνεται στο Λύκειο. Οι γονείς λοιπόν, που αναζητούν το κατάλληλο σχολείο για τα παιδιά τους, αξίζει να γνωρίζουν ότι η Λεόντειος διακρίνεται για:


Το πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με ποικίλες και καινοτόμες δραστηριότητες.
Το υψηλό επίπεδο εκμάθησης της Γαλλικής και Αγγλικής γλώσσας.
Την εξοικείωση με νέες τεχνολογίες.
Την πολύπλευρη καλλιέργεια της προσωπικότητας του παιδιού.
Τη συμμετοχή του παιδιού σε καλλιτεχνικές και αθλητικές δραστηριότητες τόσο στο πρωινό όσο και στο απογευματινό πρόγραμμα.
Τη συναισθηματική υποστήριξη του παιδιού και της οικογένειάς του.
Το ασφαλές περιβάλλον -πρόκειται για το μόνο σχολείο στην Ελλάδα που πιστοποιείται από τον καταξιωμένο διεθνή οργανισμό «Keeping Children Safe» (KCS).
Τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, πιστοποιημένες με ΙSO 9001:2015.
Τις προοπτικές που παρέχει στους αποφοίτους του ως μέλος του παγκόσμιου δικτύου Μαριανών Σχολείων σε πάνω από 80 χώρες.


Βέβαια, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στην απλότητα, την παρουσία κοντά στο παιδί, το οικογενειακό πνεύμα, την αγάπη για την προσφορά και τη συνεχή ανανέωση και καινοτομία -αξίες που διαχρονικά χαρακτηρίζουν τη Λεόντειο.

Σημειώνεται ότι οι εγγραφές για την επόμενη σχολική περίοδο ξεκινούν από την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Επικοινωνήστε με τους ανθρώπους του σχολείου για επιπλέον πληροφορίες και μην παραλείψετε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού για να γνωρίσετε τη Λεόντειο από κοντά.

Λεόντειος Σχολή Νέας Σμύρνης
Θεμιστοκλή Σοφούλη 2, Νέα Σμύρνη
210 9418011

noupou.gr

About The Author

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ