Πε. Νοέ 30th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Τραμπ: Εξαιτίας του Μπάιντεν, τα λεφτά των Αμερικάνων φορολογούμενων βοήθησαν την επίθεση της Χαμάς

Donald Trump
Neasmyrni

Ντόναλντ Τραμπ: Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος πήρε θέση για τα όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ, κατηγορώντας την πολιτική Μπάιντεν

Η Μέση Ανατολή διανύει μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις στην ιστορία της, μετά την επίθεση της Χαμάς κατά του Ισραήλ, με τον Ντόναλντ Τραμπ να τάσσεται υπέρ της Ιερουσαλήμ, εξαπολύοντας μύδρους κατά του Τζο Μπάιντεν και της πολιτικής του.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ με δήλωσή του έκανε λόγο για «ντροπιαστική επίθεση της Χαμάς», υπερασπιζόμενος το δικαίωμα του Ισραήλ να αμυνθεί. Παράλληλα, υπογράμμισε πως τα χρήματα των Αμερικανών φορολογούμενων βοήθησαν, ουσιαστικά, λόγω της πολιτικής Μπάιντεν, να συμβεί η επίθεση αυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ντόναλντ Τραμπ:

«Αυτές οι επιθέσεις της Χαμάς αποτελούν ντροπή και το Ισραήλ έχει κάθε δικαίωμα να αμυνθεί με όσες δυνάμεις διαθέτει. Δυστυχώς, τα χρήματα των Αμερικανών φορολογούμενων βοήθησαν για αυτές τις επιθέσεις, λόγω της πολιτικής Μπάιντεν. Φέραμε ειρήνη στην Μέση Ανατολή, μόνο και μόνο για να δούμε τον Μπάιντεν να την αποσυνθέτει με ταχείς ρυθμούς, πέρα από όσα θα πίστευε κανείς. Ξεκινήσαμε ξανά…»

About The Author

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ