Τρ. Σεπ 26th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

1η Συνάντηση “ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΟΝΕΩΝ” – «Μαθησιακές Δυσκολίες – Σχολικό Περιβάλλον και Εκπαίδευση» – Tετάρτη 16 Νοεμβρίου

akadimia-1
Neasmyrni

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης υποστηρίζει, για έκτη συνεχή χρονιά, την υλοποίηση του επιτυχημένου Προγράμματος ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΟΝΕΩΝ «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ.

Το Πρόγραμμα υλοποιείται από το Δήμο Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με την «Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων της Νέας Σμύρνης», τον φορέα για την υποστήριξη της οικογένειας του Δήμου Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο της εφαρμογής προγραμμάτων «Δια Βίου Μάθησης Ενηλίκων» και με την συνεργασία της «Ελληνικής Εταιρίας Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.)», του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας» της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και άλλων φορέων που το διοργανώνουν για 8η συνεχή χρονιά.

Πρόκειται για δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα, ώρα 18.15-20.15, από Νοέμβριο έως Μάιο.
Τα τελευταία δύο χρόνια, λόγω της πανδημίας Covid-19, το Πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά για λόγους Δημόσιας Υγείας, όπου συμμετείχαν φορείς από όλη την επικράτεια με εξαιρετική ποσοτική και ποιοτική αξιολόγηση. Η διαδικτυακή συμμετοχή της Ακαδημίας Γονέων του Δήμου μας ήταν μεγάλη.

Το Ακαδημαϊκό έτος 2022 – 2023 το Πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί «ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ» (αίτημα των γονέων) στον πολιτιστικό χώρο του «ΓΑΛΑΞΙΑ» στην Κεντρική Πλατεία της Νέας Σμύρνης.

1η Συνάντηση:
16 Νοεμβρίου 2022: «Μαθησιακές Δυσκολίες – Σχολικό Περιβάλλον και Εκπαίδευση»

Πηγή: neasmyrniradiotv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ