Πε. Δεκ 7th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

1η Συνάντηση “ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΟΝΕΩΝ” – «Μαθησιακές Δυσκολίες – Σχολικό Περιβάλλον και Εκπαίδευση» – Tετάρτη 16 Νοεμβρίου

Akad Nea Smyrni
Neasmyrni

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης υποστηρίζει, για έκτη συνεχή χρονιά, την υλοποίηση του επιτυχημένου Προγράμματος ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΟΝΕΩΝ «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ.

Το Πρόγραμμα υλοποιείται από το Δήμο Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με την «Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων της Νέας Σμύρνης», τον φορέα για την υποστήριξη της οικογένειας του Δήμου Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο της εφαρμογής προγραμμάτων «Δια Βίου Μάθησης Ενηλίκων» και με την συνεργασία της «Ελληνικής Εταιρίας Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.)», του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας» της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και άλλων φορέων που το διοργανώνουν για 8η συνεχή χρονιά.

Πρόκειται για δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα, ώρα 18.15-20.15, από Νοέμβριο έως Μάιο.
Τα τελευταία δύο χρόνια, λόγω της πανδημίας Covid-19, το Πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά για λόγους Δημόσιας Υγείας, όπου συμμετείχαν φορείς από όλη την επικράτεια με εξαιρετική ποσοτική και ποιοτική αξιολόγηση. Η διαδικτυακή συμμετοχή της Ακαδημίας Γονέων του Δήμου μας ήταν μεγάλη.

Το Ακαδημαϊκό έτος 2022 – 2023 το Πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί «ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ» (αίτημα των γονέων) στον πολιτιστικό χώρο του «ΓΑΛΑΞΙΑ» στην Κεντρική Πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Οι ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθεί το φετινό πρόγραμμα, είναι οι παρακάτω:
16 Νοεμβρίου 2021: «Μαθησιακές Δυσκολίες – Σχολικό Περιβάλλον και Εκπαίδευση»

14 Δεκεμβρίου 2021: *
11 Ιανουαρίου 2022: *
08 Φεβρουαρίου 2022: *
08 Μαρτίου 2022: *
05 Απριλίου 2022: *
10 Μαΐου 2022: *

  • Η θεματολογία των υπόλοιπων συναντήσεων θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Εκπαιδευτική Υπεύθυνη του Προγράμματος «Ακαδημία Γονέων» στο Δήμο Νέας Σμύρνης, είναι η κα Δέσποινα Τζεφριού, Μαθηματικός MEd.

Οι ενδιαφερόμενοι ΘΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ από 05.11.2022 έως 14.11.2022 στον παρακάτω σύνδεσμο:
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ : https://forms.gle/npzdUEFNsYwTZqz36
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όσους συμμετέχοντες επιθυμούν.

Πληροφορίες: Γραφείο Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης κο Πρώια (τηλ: 213 2025726-5) και στην ιστοσελίδα του Δήμου Νέας Σμύρνης www.neasmyrni.gr (Εκπαίδευση – Δια Βίου Μάθηση – Ακαδημία Γονέων). Email ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΟΝΕΩΝ Δήμου Νέας Σμύρνης: ns.akadimiagoneon@gmail.com

Πηγή: neasmyrniradiotv.gr

About The Author

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ