Πε. Δεκ 7th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

3ο «Kallithea Half Marathon» – Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

Ee3ed8d2 3572 46d5 9bc6 C9856aebbada 905x613
Neasmyrni

Εκκίνηση αύριο Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, του 3ου Ημιμαραθώνιου της Καλλιθέας ο οποίος αποτελεί ένα ξεχωριστό αθλητικό event και διοργανώνεται από τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας με τη συνεργασία του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σε μία μοναδικής ομορφιάς διαδρομή, που περνά από τον περιβάλλοντα χώρο του ΚΠΙΣΝ αλλά και την Πλατεία Νερού με την Εσπλανάδα της Καλλιθέας.

Οι δρομείς συμμετε´χουν στους αγώνες 21,1 km, 5 km και σκυταλοδρομία 2×10,5 και 4×5,25 ενώ υπάρχει και παιδικός αγώνας 1 km. Πολλά ατομικά ρεκόρ σημειώθηκαν στους προηγούμενους αγώνες στην υπέροχη διαδρομή μέσα και γύρω από το ΚΠΙΣΝ με εκκίνηση και τερματισμό στην Πλατεία Νερού, η οποία πραγματικά ενθουσίασε όλους τους συμμετέχοντες!

Να τονίσουμε ότι το Kallithea Half Marathon είναι ένας αγώνας, που αποτελεί και ένα πολύ δυνατό τεστ για όσους πρόκειται να συμμετέχουν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.

Ο αγώνας διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, της Περιφέρειας Αττικής, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Σ.Ε.Γ.Α.Σ και εντάσσεται στις δράσεις του BeActive Hellas.

Να τονίσουμε, επίσης, ότι ιδιαιτέρως σημαντικό κομμάτι του αγώνα είναι και ο κοινωνικός του χαρακτήρας, αφού για 3η χρονιά θα πραγματοποιηθεί δράση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” για με σκοπό την ενημέρωση των δρομέων για το πρόγραμμα “Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών. Δώσε Ελπίδα. Δώσε ζωή”!!!

About The Author

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ